Haberler

Pompalı tüfekle 4 kişiyi öldüren sanığa 4 kez müebbet

Güncelleme:

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde dünürünün 3 çocuğunu ve dünürünün damadını pompalı tüfekle öldüren 71 yaşındaki Hayrettin Tekeli, 4 kez ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde dünürünün çocukları Osman Karakoç (36), İmran Karakoç (39), Adnan Karakoç (27) ve dünürünün damadı Bedrettin Deniz'i (46) pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli (71), 4 kez ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Şarkikaraağaç ilçesi Yenicekale köyü yakınlarında geçen yıl 10 Ağustos'ta meydana gelen olayda, Hayrettin Tekeli, husumetli olduğu dünürünün çocukları Osman Karakoç, İmran Karakoç, Adnan Karakoç ve dünürünün damadı Bedrettin Deniz ile karşılaştı. Otomobilinde bulunan pompalı tüfeği alan Tekeli'nin açtığı ateş sonucu Osman, İmran ve Adnan Karakoç, olay yerinde hayatını kaybetti. Ormana doğru kaçmaya çalışan Bedrettin Deniz'i de aynı tüfekle öldüren Tekeli, daha sonra Gelendost İlçe Jandarma Karakolu'na giderek teslim oldu. İşlemlerinin ardından tutuklanan Hayretin Tekeli hakkında 'tasarlayarak öldürme' suçundan 4 kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

SAVUNMASINDA "TEHDİT EDİLDİM" DEDİ

Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, Hayrettin Tekeli ile ölenlerin yakınları katıldı. Sanık Tekeli, öldürdüğü Osman Karakoç, İmran Karakoç, Adnan Karakoç ve Bedrettin Deniz ile alacak anlaşmazlığı yüzünden husumetli olduklarını, kendisini tehdit ettikleri için öldürdüğünü, pişman olduğunu söyledi.

Pompalı tüfekle 4 kişiyi öldüren sanığa 4 kez müebbetHayrettin Tekeli

'TASARLAYARAK ÖLDÜRME' SUÇU

Mahkeme heyeti, tanıkları dinledikten sonra savcılığın mütalaasını istedi. Savcı, sanığın suçunun sabit olduğunu ve 'tasarlayarak öldürme' suçunu 4 kez işlediğini, bu nedenle 4 kez ömür boyu hapis cezası verilmesi talebinde bulundu.

Pompalı tüfekle 4 kişiyi öldüren sanığa 4 kez müebbet

İÇERDEN ÇIKAMAYACAK

Duruşmaya verilen kısa aranın ardından mahkeme heyeti, sanık Hayrettin Tekeli'ye 4 kişiyi öldürme suçundan 4 kez ömür boyu hapis cezası verildiğini açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şarkikaraağaç Isparta Tekeli Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (18)

Bordo Bere:

resimde tiplere bakiyorum sanki adam bunlari öldürmeye mecbur kalmis gibi görünüyor

160
49
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Bende senin isme bakıyorum koca bir hiçlik görüyorum

yanıt1
yanıt0
İbrahim Demirel:

Dış görünüşe göre yorum yapmayı sevmem lakin bu adam bunları öldürmese, bunlar başkasına sebep olacakmış gibi duruyor.

108
20
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Bi yaşlı katil 4 genci hayattan kopartıyor… cezası huzur evi yerine cezaevi olmuş onun için çok değişen birsey yok

76
11
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Olay anında orda ıydın nasıl olmuş anlatsana. Sebebi neymiş

yanıt19
yanıt12
Export 86:

Hangi olay için 4 kişiyi öldürme sebebi veriyor söyle de bilelim

yanıt34
yanıt7
Tutankamon Hoca:

export Kendi canı icin sebep olabilir

yanıt10
yanıt0
Aydın Edis:

Vallahi resimlere bakıyorum da öldürülenler daha çok suçlu gibi poz vermişler. öldüren de sanki ben öldürmesem onlar beni yada başka canlara kast edecekmiş gibi poz vermiş. Birde bir söz var ya; ölen mi suçlu yoksa öldüren mi? Bundan sonra adalet ne derse o olur.

53
13
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

4 kez mühebbet yazdigina bakmayin en fazla 15 yil en fazla birde madalya

27
9
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

15 yeter 85 te çıksın.

yanıt5
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title