Haberler

Polislerin gözaltına alındığı kovalamacada çarpıcı detaylar! Ölen genç kız için 7 defa 'kayıp' başvurusu yapılmış

Güncelleme:

Bakırköy'de polisin dur ihtarına uymayıp kaçan sürücü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Ters yönde kaçmaya çalışan araçtan silah gösterilmesi üzerine polislerin açtığı ateş sonucu araçtaki genç kız hayatını kaybetti. Yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli yakalanırken, hayatını kaybeden kız hakkında ise 7 defa kayıp başvurusu yapıldığı ortaya çıktı.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde polis ekipleri uygulama yaptığı sırada içerisinde S.K. (22) ve Y.A.'nın bulunduğu aracı durdurmak istedi. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, ters yöne girip araçlara çarparak kaçmaya başladı. Şüpheli sürücü S.K. kaza yaparak kaçtığı sırada polis ekiplerine elindeki tabancayı gösterdi. Bu sırada polis ekipleri şüphelilerin bulunduğu kiralık araca yönelik ateş açtı. Polis ekiplerinin açtığı ateş sonucu araçta bulunan Y.A. yaralanırken, sürücü S.K. ise bir süre sonra aracı bırakıp yaya olarak kaçmak istedi.

YARALI KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Arkadaşı Y.A.'nın yaralandığı gören şüpheli sürücü S.K. aracı bırakarak kaçmaya çalıştı. Bu sırada polis ekipleri kaçan şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Araçta inceleme yapan ekipler yaralı Y.A.'yı hastaneye kaldırdı. Yaralı Y.A. hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KIZ HAKKINDA 7 KEZ KAYIP BAŞVURUSU YAPILMIŞ

Polis merkezine götürülen S.K.'nin emniyette 9 ayrı suç kaydının olduğu belirlenirken, hayatını kaybeden Y.A. hakkında ise 7 defa 'kayıp' başvurusu yapıldığı öğrenildi. Araç üzerinde inceleme yapan polis ekipleri, 1 adet dolu halde şarjör ve seyyar çakar tertibatı ele geçirdi. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

KOVALAMACA KAMERADA

Bakırköy'de polisin 'dur' ihtarına uymayan şüphelinin kaçmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde, şahsın trafikteki tehlike saçarak ilerlediği polisin aracına çarpmasına rağmen kaçmaya devam ettiği görülüyor.

Öte yandan, olayda yer alan polislerden 2'sinin tedbiren açığa alınarak, soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bakırköy Haberler

500

Yorumlar (8)

Sinan Gezer:

Polisinin suçu ne..

8
1
yanıtYanıtla
ozkan gur:

Herifin şoförlüğü iyiymiş ama takip eden polisin de şoförlüğü iyiymiş bravo valla. Arada çarpıştıktan sonra farkı açmasına rağmen yine yetişmiş. Aslında bence herifi de nallamak lazımdı.

2
0
yanıtYanıtla
taner ipek:

Kız polis ekiplerince mi öldürülmüş

2
0
yanıtYanıtla
Şaban Keskin:

polis neden közaltına alındı neden

1
0
yanıtYanıtla
Kenan Ozkan:

Ya bir serseri kurallara uyumayıp kaçıyor bide silah çıkarıyor. Polisin ne suçu var göz altına alıyorsun polisler bırakılmalı

1
0
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Polis neden gözaltına alınıyor anlam değilim. İlla vurulup ölen polis mi olmalı? Karşı taraf silah çekmiş. Böyle saçmalık yok. Bundan sonra Polis başım belaya girmesin diye en adi suçlulara dahil silah çekmese yerden göğe kadar haklıdır.

1
0
yanıtYanıtla
leon taş:

Helal olsun hayantında ilk doğru konuştu Halk olarak tebrik ediyorum siz başı çekin Halk devamını getir hiç şüpheniz olmasın

0
0
yanıtYanıtla
İsm:

Bence kaçan kişi de vurulmalıydı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title