Haberler

Boğulduğu düşünülen genç kızı polis memurunun dikkati kurtardı

Güncelleme:

Silivri'de, emniyet ve sahil güvenlik ekipleri 16 yaşında bir genç kızın boğulduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmaları, bir polisin genç kızı kayalıklara yakın yerde fark etmesiyle olumlu sonuç verdi.

İstanbul Silivri'de yaşanan olayda Suriye uyruklu bir genç kızın boğulduğu yönünde yapılan ihbar, Silivri Polisi ve sahil güvenlik ekiplerini teyakkuza geçirdi. Genç kız, görevli bir polis memurunun dikkati sonucu sağ olarak denizden çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre ailesiyle birlikte Boşnak Bahçe civarından denize giren 16 yaşındaki Jüdi Abdullah isimli genç kızın bir anda gözden kaybolduğu iddiası üzerine Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile sahil güvenlik ekipleri harekete geçti. Ailenin verdiği bilgiler doğrultusunda arama kurtarma çalışması başlatan ekiplerin çalışması yaklaşık 4 saat sürdü.

Boğulduğu düşünülen genç kızı polis memurunun dikkati kurtardı

POLİS MEMURUNUN DİKKATİ GENÇ KIZI HAYATA BAĞLADI

Silivri Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Kemal Bozkurt isimli polis memuru kayalıklara yakın karanlık bir noktada hareketsiz duran bir cismin olduğunu fark etmesi üzerine denize atlayarak o bölgeye yüzmeye başladı. Boğulduğu iddia edilen genç kızın yarı baygın şekilde olduğunu gören polis memuru Bozkurt, genç kızı kıyıya çekti.

Boğulduğu düşünülen genç kızı polis memurunun dikkati kurtardı

Nefes aldığının tespit edilmesi üzerine bölgeye 112 sağlık görevlileri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kız sedye ile ambulansa taşınarak Silivri Devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Silivri Bahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (59)

ref:

dUA ETSEYDİNİZ ARAMA YERİNE aLLAH KURTARSIN DESEYDİNİZ BAKALIM NE OLACAKTI

12
147
yanıtYanıtla
42:

hay senin şimdi neyse malla mal olunmaz!

yanıt63
yanıt4
çakmak:

senin gibi beyinsizler yorum yapmasa daha iyi olur oksijen ısrafı bir mahlukatsın Allah kurtarsın

yanıt7
yanıt0
Adem:

Bizim dinimiz böyle brişey demiyor. Sırf alay etmek için yazıyon ama kendini gülünç duruma sokuyon.

yanıt4
yanıt0
Sakaryalı:

Arama sırasında ne dualar yapıldığını bilsen. Cahil insanla anlaşmak zor.

yanıt6
yanıt0
Yasin:

Büyük ihtimal Ailesinin dualari almasa bogulmus olurdu sana tavsiyem sende dua et

yanıt2
yanıt0
Kral:

Rabbimin güZel ismini o pis ağZına alma

yanıt2
yanıt0
mehmet:

Allah insanoğlunu aklını zekasını yeteneklerini kullanarak bu dünyada çalışması gayret etmesi ve bu dünyada iyilikler yapması için göndermiş. Verilen nimetlere şükür etmesini vereni anlayabilmesini ve diğer insanlara ve tüm canlılara iyilik yapması için yarattı. Her şeyi Allah yapsaydı senin iyiliğinin ne anlamı olurdu ? Ha sen iyilik yapmak istemiyorsan bu senin blleceğin şey ama kendi aklını da beğenmen çok lüzumsuz oluyor çünkü kafan çalışmıyor.

yanıt3
yanıt0
Senin için Dua:

Allah Islah Etsin.

yanıt2
yanıt0
Tef Ref :

Ona değil ama senin için Allaha dua edeceğim.

yanıt1
yanıt0
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title