Haberler

Eski eşinin katlettiği kadının annesi gelinliğini yaktı: Evlenirken 30 kere düşünün

Güncelleme:

Mersin'in Tarsus ilçesinde, polis memuru eski eşi tarafından öldürülen Mervegül Bayer'in gelinliği annesi tarafından yakıldı. Anne Hatice Kurt, gelinliği yakarken genç kızlara "Evlenirken 20 kere 30 kere düşünün" diye seslendi.

Mersin'de polis olan eski eşi tarafından öldürülen Mervegül Bayer'in annesi sokak ortasında kızının gelinliğini yakarak genç kızlara nasihatte bulundu. Acılı anne "Hepinize ders olsun. Evli olsanız bile kendinize eziyet ettirmeyiniz, yardım isteyin." dedi.

"HER ŞEY BUNUNLA BAŞLADI"

Kızının gelinliğini alarak sokakta konuşan anne Hatice Kurt, "Her şey bununla başladı" diyerek ağıtlar eşliğinde gelinliği benzin döküp yaktı. Gelinlikle birlikte genç kızlara da nasihatte bulunan gözü yaşlı anne Hatice Kurt, "Kızlar bu Merve'nin kefeni. Her şey bununla başladı. Şimdi her şey burada bununla bitecek. Ben bunu niye yapıyorum. Hepinize ders olsun. Hatice teyze gelinliği niye yaktı diye 40 kere düşüneceksiniz." dedi.

"Evlenirken 20 kere 30 kere düşünün." diyen anne "Düşünün kızlar kimse kendine eziyet ettirmesin. Evli olsanız bile kendinize eziyet ettirmeyiniz, yardım isteyin. Bu mesaj Merve'den geldi. 'Gelinliğimi ortaya koy, arkadaşlarımı topla, çatır çatır yak' dedi. 'Her şey onunla başladı' dedi. Bu gelinlik size mesaj olsun. Kötü iyi olmaz, bir insan değişmez bunu unutmayın. Sizin için yakıyorum bunu sizin için. Merve sana hayır getirmedi. Şimdi Merve bizi seyrediyor. Kefen oldu bu gelinlik kefen" ifadelerini kullandı.

Gelinliğe benzin döküp ateşe veren anne Hatice Kurt gelinlik yanarken, alkışlarla ve ağıtlar yakılışını izledi. Gelinlik yanarken çevredekiler de göz yaşlarına hakim olamadı.

NE OLMUŞTU?

Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Yıldır (41), 1 yıl önce boşandığı eşi Mervegül Bayer'in (31) sabah işe giderken yoluna çıktı. Bir süre konuşan Yıldır ile Bayer arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Yıldır, eski eşi Mervegül Bayer'i tabancayla kafasından vurdu. Yıldır, daha sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Olayı duyan çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bayer, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Eski eşinin katlettiği kadının annesi gelinliğini yaktı: Evlenirken 30 kere düşünün

Eski eşinin katlettiği kadının annesi gelinliğini yaktı: Evlenirken 30 kere düşünün

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hatice Kurt Hatice Tarsus Mersin Bayer Aile İçi Şiddet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (39)

Hamit Gündoğdu:

Ben 1982 de evlendim.. hazır da değildim eşimde öyleydi.. aşık olma tövbe ne gezer. İstedim, verdiler. Ama eşimde bende evliliği yürütecek iradeye sahiptik.. kısaca yılmadık ve başardık.. İlk önce ciddiyet peşinden sevgi ve sonradan da Allah bize aşık olmayı da nasip etti. Şimdi birde saygı eklendi biz mutluyuz.. gençler ilk önce sağlam irade sonrası gelecektir.

194
10
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

En çok neye sabrettigin şeyi de söylersen daha iyi anlarlar.

yanıt37
yanıt44
Hamit Gündoğdu:

Bak soyliyeyim Faruk Mert türk bey... Yaşamım boyunca saçma tavır ve saçma sorulara şimdi size de olduğu sekilde o zaman da ki gibi gülüp geçtim..

yanıt68
yanıt6
faruk merttürk:

Teşekkürler cevabı çok beğendim. Ama biraz asabi olmuş gibisiniz. Sanki beni gömmek için birazcık şişirme bir cevap gibi. Zira gülüp geçtiğinize inanamadim. Sanki boyun eğmekten yılmış gibi geldi bana. Öfkenizi benden çıkarın ki size faydam olsun.

yanıt24
yanıt33
Hamit Gündoğdu:

Faruk Mert türk kardeşim söylediklerimizi şaka olarak kabul ettim yine güldüm.. mutlaka insanların devamlı gulmedigi anlarda yaşamın bir parçası ama eziklik ve yılgınlık asla yoktur.. bazen asabi olmakta insanda olan bir durumdur.bu da ailem ile ilgili değil yaşam şartlarının getirdiği olumsuzluklar neticesidir.. şakacı ve akıllı insanları severim..

yanıt29
yanıt6
faruk merttürk:

(???)

yanıt8
yanıt2
faruk merttürk:

Bazı simgeler çıkmamış. Mutluluklar diye okuyun.

yanıt9
yanıt2
Emrah Kurt:

bizim ülkemizde boşanan kadına bır şeyler oluyor. o vakte kadar yapmadıklarını yapıyor veya giymediği mine eteği giyiyor veya kendisini internet üzerinden teşhir ediyor, instegrama boy boy mutluluk resimleri filan atıyorlar. Nispet yapıyorlar.

32
94
yanıtYanıtla
Nimet Soylu:

Aynı kafadan.

yanıt55
yanıt13
Mihri can:

Boşanmışsa bitmiş neyin nispeti? Demek kurtulunca mutlu olmuş.. demek o mini eteği mecburiyetten giymiyormuş..Hayatından çıkmış birini takip etmeye devam etmektir asıl sorun.

yanıt55
yanıt3
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title