Haberler

Mersin'de kavga ettiği komşusuna kurşun yağdıran polis memuru tutuklandı

Güncelleme:

Mersin'in Merkez Toroslar ilçesinde bir sitede oturan polis memuru, kavga ettiği komşusuna kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan adam hastanede yaşam mücadelesi verirken meslektaşları tarafından gözaltına alınan polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin'de bir sitede ikamet eden polis memuru, tartıştığı komşusuyla önce kavga etti, ardından da tabancasını çekerek 4 yerinden vurarak ağır yaraladı. Gözaltına alınan polis memuru adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, önceki akşam Merkez Toroslar İlçesi Korukent Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, 45 yaşındaki R.K., dairesinin olduğu binaya girdikten sonra arkasından gelen polis memuru komşusu B.A'nın hakaretlerini duydu. Bunun üzerine çıkan tartışmada ikili kavga etti. O sırada binanın kapısına doğru çıkan B.A. belindeki tabancayı çekerek peş peşe ateş etti. Olayda R.K. ayakları ile karın ve sırtından yaralandı. Yaralı, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen ambulansla Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli ise bölgeye sevk edilen çok sayıda polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin'de kavga ettiği komşusuna kurşun yağdıran polis memuru tutuklandı

OLAY ANI SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan olay ise sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. O anlarda, şüphelinin gelip önce el hareketleri yaparak bir şeyler söylemesi daha sonra ikilinin kavga etmesi kameraya yansıdı. O sırada gelen bir kişinin kavga eden komşuları ayırmaya çalışmasının ardından B.A'nın silahını çekerek peş peşe ateş etme anları ile dışarda tekrar silahını doldurma görüntüleri de kameraya yansıdı.

Mersin'de kavga ettiği komşusuna kurşun yağdıran polis memuru tutuklandı

"ÇEKİLMEZSEN SENİ DE VURACAĞIM"

Vurulan şahsın eşi Nasibe K.'de "Eşimin arkasından gelerek küfürlü bir şekilde konuşuyor. O sırada eşim dönüyor, 'Bana mı söylüyorsun?' diyor. Ben de silah sesleri duydum. Aşağı indim eşimi vurmuş. Karşıda gördüm, 'Sen ne yapıyorsun, polis olarak bizi koruyacağına öldürüyorsun' dedim. Bana 'Çekil, çekilmesen seni de vuracağım.' dedi." ifadelerini kullandı. Yaşanan olayı anlatan vurulan şahsın yeğeni Bilal Yiğit, "Dayım içeri girerken arkasından gelen şahıs küfür ediyor. Dayım 'Sen bana mı küfür ediyorsun?' diyor. O da 'Hepinize ediyorum' diyor. Ondan sonra bir arbede yaşanıyor. O sırada kendisi silahını çıkarıp öldürmek için ateş ediyor dayıma. Dayım yere düştükten sonra tekrar dayıma silahını doğrultup ateş etmeye yeltenirken birilerini görüp kaçıyor." dedi.

Mersin'de kavga ettiği komşusuna kurşun yağdıran polis memuru tutuklandıKomşusunu vuran polis memuru B.A.

DAHA ÖNCE BİR BAŞKA KOMŞUSUNA DA SİLAH ÇEKMİŞ

Öte yandan aynı bölgede oturan Ozan Çiçek de daha önce polis memurunun kendisine silah çektiğini ve geçmiş zamanda da eşine şiddet uyguladığına şahit olduklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Toroslar Mersin Kavga Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (6)

Muharrem Güreli:

Sen her akp gençlik kollarından tuttuğunu polis yaparsan sonu böyle olur

60
36
yanıtYanıtla
Anonim:

Şimdilik 6 A-Pli Disslike Atmış .d

yanıt10
yanıt9
Ebu Huzeyfe:

Tmm en Kemalist sensin sus

yanıt15
yanıt22
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Son 10 senedir cahiller ile dolu teşkilat.

7
2
yanıtYanıtla
Vatandaşın biri:

O silahı sana şahsi meselelerinde adam vur diye mi verdiler ulan? Ne oldu, dayağı yiyince silaha sarılmak adamlık mı? Bu kadar mı kolay can almak? çürü içerde

7
2
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Murat Kurum'u tutuklamazlar inşallah.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title