Haberler

Kuzeninin kocası tarafından katledilen Pınar Damar'ın cenazesinde kahreden detay

Güncelleme:

Kuzeninin kocası Metin A.'nın öldürdüğü Pınar Damar Başakşehir'de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törende Pınar'ın tabutunun üstüne gelinlik konulması dikkat çekti.

Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'nde salı günü akşam saat 19.00 sıralarında ağaçlık alanda bulunan Pınar Damar'ın kuzeninin kocası Metin A. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 32 yaşındaki Pınar Damar'ın cenazesi Küçükçekmece Gasilhanesi'nden ailesi tarafından teslim alındı.

KARDEŞİ TABUTA SARILDI

Damar'ın cenazesi İkitelli Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Ulu Cami'ye getirildi. Babası Mustafa Damar, taziyeleri kabul etti. Cenazeye ailesi, arkadaşları ve sevenleri katıldı. Kardeşi Bahar Damar, cenaze töreninde ablasının tabutuna sarıldı, ayakta durmakta güçlük çekti. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığı'na toprağa verildi.

"KADINLAR İÇİN KANUN ÇIKARSINLAR"

Baba Mustafa Damar, "60 yaşındayım böyle bir şey görmedik. Hayatımızda görmedik. 5 dakika içerisinde bir kanun çıkıyor, bir gece de kadınlar için kanun çıkarsınlar. Katiller arka kapıdan girip ön kapıdan çıkıyor" dedi.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YER"

Pınar Damar'ın kuzeni Nebahat Küçükbilal ise, "Gelsinler de görsünler bir ailenin nasıl dağıldığını. Gencecik bir kızın nasıl hayallerinin yıkıldığını görsünler. Sözün bittiği yer. Kimse ölümü hak etmiyor" diye konuştu.

Cenaze töreninden kareler;

PINAR DAMAR GELİNLİKLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

PINAR DAMAR GELİNLİKLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

PINAR DAMAR GELİNLİKLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

PINAR DAMAR GELİNLİKLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

PINAR DAMAR GELİNLİKLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Başakşehir Mahmutbey Bağcılar Haberler

500

Yorumlar (7)

Emirhan Yıldız:

kim kime dum duma dünya sonra netice bu hem dünya hem ahiret gitti

23
14
yanıtYanıtla
ender türk :

İmam nikahı serbest , zinaya suç değil , allah tahsiratını affetsin

16
6
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

pisliğin sonu pislik olur. adamın yaptığı duble pislik e peki kuzenin eşine göz koymak ne oluyor? masumiyet mi? yapmayın lütfen. tencere kapak misali

10
4
yanıtYanıtla
sem sem:

Orası belli değilki adamın ifadesi bu atmadığı yalan söylemediği ne malum 4 yıldır birlikteydik ama kimse bilmiyordu demiş ilk ifadesinde mesaj arama vs ispatlayamazsa yalan söylüyor demektir belkide kıza göz koydu karşılık bulamadı kıskançlık yaşamaya başladı

yanıt4
yanıt0
haksız mıyım:

hiçkimse arasında ilişki olmayan birine bir anda göz koyup, kaçırıp, karşılık bulamadığı için öldürmez. bu imkansız bişey. eğer adam 4 senedir karşılıksız askıntı oluyorsa da o zaman gidip kuzenine söyleseydi ya da bunun mutlaka yazışması falan olurdu. değil mi?

yanıt5
yanıt1
Orhan :

Huzuru haramda ararsan huzur da sana haram olur

2
0
yanıtYanıtla
Mesut :

Biri Mezara diğeri ceza evine ikiside hakettiğini bulmuş Allah imanlı ölmeyi nasip eylesin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title