Haberler

Siirt'te AK Parti ve DEVA Partili başkan adaylarının yakınları arasında silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

Güncelleme:

Siirt'in Pervari ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Ağır yaralı olan biri hastanede hayatını kaybetti. Yaralıların arasında AK Parti Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın ve DEVA Partisi Belediye Başkan adayı İsmail Bilen'in akrabaları bulunurken ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Siirt'in Pervari ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken ağır yaralı olan kişi hastanede hayatını kaybetti. Siirt Valiliği, ilçede sokağa çıkma yasağı ilan etti.

İLÇEYE GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada, Pervari DEVA Partisi Belediye Başkan adayı İsmail Bilen'in kardeşi Dündar Bilen, AK Parti Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın kardeşi Lokman Özcan, Mustafa Özcan ve iki yeğeni silahla yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi.

Yaralılardan Özcan'lar ilk müdahalelerinin ardından Şırnak'a sevk edildi, Bilen ise Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Pervari ilçesinde giriş ve çıkışlar yasaklanırken, olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kavgada ağır yaralanan Abdurrahman Bilen (41), helikopterle Siirt'e getirildi. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bilen kurtarılamadı. Polis ve jandarma ekiplerince ilçede ve hastanelerde alınan güvenlik önlemleri sürüyor.

Siirt'te AK Parti ve DEVA Partili başkan adaylarının yakınları arasında silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralıAbdurrahman Bilen

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ, 6 GÖZALTI

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya ilçedeki olaylarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Olaya karışan 6 kişi gözaltına alındı. Adli soruşturma başlatılmış olup, kolluk birimlerimizce yürütülen tahkikat titizlikle devam etmektedir. Polis ve jandarma ekiplerince ilçe ve hastanelerde güvenlik tedbirleri alınmıştır. Olayların büyüyerek devam etmemesi, halkımızın huzur ve güvenliği için Pervari ilçe merkezi ve bağlı tüm köylerde, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince 3 Nisan 01.00'den geçerli olmak üzere 4 Nisan Perşembe günü 09.30'a kadar sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştır. Vefat eden vatandaşımıza Cenabı Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz. Konu ile ilgili gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

Silahlı kavgada hayatını kaybeden Abdurrahman Bilen'in cenazesi, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki işlemlerin ardından ilçeye getirildi. Cenaze, Şeyh Ahmet Mezarlığında toprağa verildi.

Vali Kızılkaya ve AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Bilen ailesi fertlerine başsağlığı diledi. Törene, Bilen'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kaymakam Ahmet Gülderen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve DEVA Partisi İl Başkanı Umut Dayanan da katıldı.

Vali Kızılkaya ve beraberindekiler daha sonra Bilen'in Pervari'nin Gürzova mezrasında yaşayan babası Durmaz Bilen'i evinde ziyaret etti, başsağlığı dileklerini iletti.

Pervari'de silahlı kavgada 5 yaralı! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sokağa Çıkma Yasağı Deva Partisi İsmail Bilen AK Parti Pervari Kavga Siirt Olay Güvenlik 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (2)

albatros :

Babası il evi terk eden küçük oğlu kavga etmiş sıkıntı yok. yiyin birbirinizi :)))

17
16
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Birisi baba da diğeri kimin çocuğu olduğu belli bir dna yaptır istersen

yanıt10
yanıt6
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title