Haberler

Pendik'te 5 Katlı Binanın Çatısında Yangın Çıktı

Güncelleme:

Pendik Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle mahalleli büyük panik yaşadı. Yangın sonucunda apartmanın çatı katı kullanılamaz hale geldi.

Pendik'te 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınırken, yangın nedeniyle mahalleli büyük panik yaşadı.

Yangın, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Pendik Güzelyalı Mahallesinde bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısında tadilat sırasında meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle sokağa dökülen mahalleli büyük panik yaşadı. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın nedeniyle apartmanın çatı katı kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıktığı apartmanda yaşayan bir vatandaş, "Evde olmadığım için hiçbir şey bilmiyorum. Daha eve bile giremedim. Yaralı yok bildiğimiz kadarıyla. İtfaiye ekipleri geldiler, olaya müdahale ettiler. Şu anda bekliyoruz" dedi. Polis, yangına ilişkin çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güzelyalı Mahallesi Güzelyalı İtfaiye Pendik Güvenlik Acil Durum 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title