Haberler

Hurdaya Dönen Araçtan Sağ Çıkarıldı

Güncelleme:

İstanbul'da seyir halindeki otomobil kontrolden çıkarak önünde ilerleyen kamyonete çarptı. Sürücü hurdaya dönen araçtan sağ çıkarıldı.

İstanbul Pendik'de seyir halindeki otomobil kontrolden çıkarak önünde ilerleyen kamyonete çarptı. Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Pendik Yayalar Mahallesi Ankara Caddesi'nde seyir halinde olan otomobilin sürücüsü Cengiz D., bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetin kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önünde ilerleyen İsmail A. yönetimindeki kamyonete hızla çarptı. Kaza sebebiyle iki sürücü de yaralandı.

OTOMOBİL KULLANILMAZ HALE GELDİ

İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan iki sürücü ambulanslara bindirilerek Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazaya sebebiyet veren otomobil kullanılamaz hale gelirken, yolda kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu. Trafik ekipleri kontrollü bir şekilde trafiğin akışını sağladı. Daha sonra yolda kalan araçlar olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı.

Kaza yerinden görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yayalar Ankara Pendik Haberler

500

Yorumlar (8)

Bayım:

Bindiğin araba istersen toros olsun, ecel gelmedikçe hiçbirşey öldüremez seni, ecel geldiği zamanda portakal kabuğuda bahane olur

5
0
yanıtYanıtla
fenerli:

ford arabası sağlamdır

0
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

verilmiş sadakası varmış.

2
0
yanıtYanıtla
KUZEN:

Alırsın ford olursun lord. . Herif kamyonetlere kafa tutmuş. Geçmiş olsun. .

1
0
yanıtYanıtla
SARI NURİ:

yiyecek ekmeği varmış daha

1
0
yanıtYanıtla
ERHAN:

Kazadan kurtulmak istiyorsan git Volvoya bin dünyada Volvo kullanıp kaç kişi ölmüş allah aşkına

0
1
yanıtYanıtla
En güzeli dört kollu:

Dört kolluya bindin mi ölüm korkunda kalmaz

yanıt0
yanıt0
ANKARADAN BİLDİRDİ:

Güzel reklam Ford :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title