Haberler

2 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmenin mesajları ortaya çıktı: Keşke aynı yaşta olsak

Güncelleme:

Ankara'da görev yapan bir öğretmenin, 2 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 30 yıla kadar hapsi isteniyor. Öğretmenin, öğrencisine, "Keşke aynı yaşta olsak her şey farklı olur" diyerek mesaj attığı belirtiliyor.

Ankara'nın Mamak ilçesinde özel okulda öğretmen olan Ş.D., iddiaya göre geçen yıl şubat ve mart aylarında öğrencileri olan E.S.K. (17) ve M.Y.T.'ye (17) cinsel istismarda bulundu. Ş.D., daha sonra öğrenciye "Keşke aynı yaşta olsak her şey farklı olur" şeklinde mesaj attı. 30 yıla kadar hapsi istenen şüpheli önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

TACİZ EDİLEN ÖĞRENCİLER DURUMU AİLELERİNE ANLATTI

İğrenç olay, öğrencilerin durumu ailelerine bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan öğretmen, üzerine atılı suçlamayı kabul etmedi. Ş.D., çıkarıldığı hakimlikçe serbest bırakıldı.

ÖĞRENCİLERİ OKUL DIŞINDA DA TAKİP ETMİŞ

Ş.D. hakkında 2 çocuğa yönelik eylemi nedeniyle 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan toplam 30 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Mahkemece kabul edilen iddianamede öğretmen Ş.D.'nin, öğrencilerini okul dışında da takip ettiği belirtildi. Ş.D., önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Özel okul öğretmeninden 2 öğrenciye cinsel istismar! Mesajları ortaya çıktı: 'Keşke aynı yaşta olsak...'

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Hukuk 3.Sayfa Eğitim Haberler

500

Yorumlar (8)

Export 86:

Her seferinde kuran kurslarına kin kusan laik arkadaşlar taciz okulda olunca tenhaya çekilmiş

168
55
yanıtYanıtla
Eyup Can:

bu olay bir kuran kursunda olsaydı vay gericiler yobazlar bilmem ne

113
31
yanıtYanıtla
Tolga Şamcı:

Kuran kursunda olunca takdir mi etmek lazım ne kullanıyorsunuz siz ya ??

yanıt0
yanıt1
Hacı Şembeki:

İftira değilde, işledigi suç kesinse...eğitim camiasinda tacizin karşılığı idam olmalı....İftira ise.. iftira atana da idam verilmeli ..... Bak bakalım eğitimde taciz kalıyor mu...

104
7
yanıtYanıtla
Mert Kafkas Sahin:

Vahşi batıda mıyız birader? Ne bu ona idam buna idam

yanıt31
yanıt106
Hakan Kilic:

Hacı haklı, yapmışsa idam… iftiraysa oda idam

yanıt8
yanıt2
Aslan:

Ne var bu mesajda?Bu arada 17 yaşındaki kız artık genç kızdır,unutmayalım ki daha 30 sene öncesine kadar kızlar 14-15 yaşlarında evlenir 17-18 de çocuk doğrururlardı.Aişe anamız evlendiğinde 6 yaşındaydı.Herşeyi taciz diyerek yaftalamak yanlış.Nerden biliyoruz bu kızların doğru söylediğini?

8
26
yanıtYanıtla
Seray Mert:

Provokatör müsün nesin

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title