Haberler

Özel Güvenlik Personeline Terörle Mücadele Eğitimi

Mardin’de çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan 180 özel güvenlik personeline, terörle mücadele eğitimi verildi.

Mardin'de çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan 180 özel güvenlik personeline, terörle mücadele eğitimi verildi. Eğitimde, terörle mücadele polislerince güvenlik personeline, canlı bomba ve şüpheli şahıslara yönelik alınması gereken önlemler anlatıldı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince, kentteki kurum ve kuruluşlarda görev yapan özel güvenlik personellerine terörle mücadele eğitimi verildi. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) konferans salonunda verilen eğitime 180 güvenlik personeli katıldı. Eğitimde, terörle mücadele polisleri tarafından güvenlik personellerine başta canlı bomba ve şüpheli şahıslar olmak üzere terör olayları karşısında neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Terör olaylarında zarar gören cami, ambulans, okul ve diğer kamu yararı gözeten yerlerle ilgili sinevizyon gösteriminin yapıldığı eğitimde, etkisiz hale getirilen canlı bomba eylemcisine yönelik müdahalenin görüntüleri izletildi.

Özel güvenlik personelinden Mehmet Ramazan Dağadalı, eğitimlerin yararlı ve etkileyici olduğunu belirterek, bilgilerin tazelendiğini dile getirdi. Dağadalı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne teşekkür de etti. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mardin Emniyet Müdürlüğü Mardin 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title