Haberler

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen diş hekimi serbest bırakıldı

Güncelleme:

Edirne'de bulunan özel bir diş polikliniğinde görev yapan Yunanistan uyruklu diş hekiminin, 16 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Şüpheli diş hekimi tutuklanmasının ardından serbest bırakıldı. Mağdur aile ise karara tepkili.

Edirne'de şehir merkezindeki özel bir ağız ve diş sağlığı polikliniğinde görev yapan Yunan diş hekimi O.M., tedavi ettiği 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Doktor, mağdur çocuğun ailesine çok kötü durumda olduğunu ve canına kıymak istediğini söylemesi üzerine aile ne olduğunu anlamak için kızını dinledi. Yaşanan istismar olayı bu şekilde ortaya çıktı.

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen diş hekimi serbest bırakıldı

AİLENİN ŞİKAYETİYLE TUTUKLANDI

Olay karşısında neye uğradığını şaşıran aile, polise giderek diş hekimi hakkında şikayette bulundu. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTUKLANDIKTAN 53 GÜN SONRA SERBEST BIRAKILDI

53 gün boyunca cezaevinde tutuklu kalan 42 yaşındaki Yunan diş hekimi O.M., kovuşturma aşamasındaki ilk duruşmada adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı. Mağdur aile, diş hekiminin Yunanistan'a kaçmasından, cinsel istismara uğrayan mağdur çocuklarına ve tanıklara baskı yapılmasından korktuklarını söyleyerek karara tepki gösterdi.

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen diş hekimi serbest bırakıldıDiş Hekimi O.M.

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR GÖNDERDİ

İddiaya göre, diş hekimi O.M. hastası olan çocuğa, "Ben 42 yaşında olsam da cinsellik bizim için çok normal, bence yaşın küçük değil ve sen benim için çok özelsin" şeklinde mesajlar gönderdi.

Doktorun, daha sonra bir otoparkın merdivenlerinde zorla çocuğa sarılarak, öpüp kokladığı iddia edildi.

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen diş hekimi serbest bırakıldı

"KIZIM İNTİHAR ETMEYE KALKIŞTI"

Cinsel istismarda bulunulan küçük kızın annesi E.K., "16 yaşında bir kızım var. Diş probleminden dolayı özel bir diş kliniğine tedavi olmaya gidiyordu. Bu şahıs kızıma otoparkta sarılarak ve koklayıp, öpmeye çalışarak cinsel istismarda bulundu.

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen diş hekimi serbest bırakıldıMağdur kız çocuğu

Şahıs kızıma ben 42 yaşındayım, benimde 2 kızım var ve 16 yaşında olsan bile benim için cinsel birliktelik problem değil diyerek mesajlar atıyordu. Kızımdan, deneme kabininde resim istemekte, dekolteli fotoğraflar göndermesini istemektedir.

Ayrıca eve gel şeklinde mesajları da var. Mesajların resimlerini mahkemeye sunduk. Biz bu konuda hakkımızı aramaya çalışıyoruz ve ailemizle psikolojik olarak zor durumdayız. Kaç hafta boyunca kızım okula da gidemiyor ve en son intihar etmeye kalkıştı" dedi.

16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen diş hekimi serbest bırakıldı

"ÖZEL BÖLGELERİNİ DOKUNARAK İSTİSMARDA BULUNDU"

Edirne Barosuna kayıtlı Avukat Şencan Taştan, yaşanan iğrenç olayı kınayarak, "16 yaşındaki mağdur çocuk müvekkilim, sağlık hizmeti veren sanık diş hekimi tarafından, mağdur çocuğun özel bölgelerine kısa süreliğine dokunarak cinsel istismarda bulundu.

Ayrıca cinsel yönde mesajlar atarak sürekli rahatsız ediyordu. Bu sanık sarkıntılık düzeyinde kalan cinsel istismar suçundan 53 gün boyunca tutuklu kalmıştır. Daha sonra ise mahkemenin ilk celsesinde serbest bırakılmıştır.

Bu durum ailesini ve çocuğun psikolojisini çok kötü bir şekilde bozmuştur. Adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Sonuçta burada söz konusu olan bir çocuktur. Başka çocukların zarar görmesini istemiyoruz. Hukuk herkese lazım olacaktır. Son olarak da Edirne Diş Hekimleri Birliğine şikayette bulunduk. Bu konuda da gereğinin yapılması istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yunanistan Edirne Adliye Gözaltı Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500

Yorumlar (5)

Sabır Taşı:

Haberlere konu olduğuna göre tekrardan tutuklarlar artık. Medyaya düşünce Adelet farklı çalışıyor alıştık bunada

84
0
yanıtYanıtla
KILIÇ ASLAN:

Fatih Altaylı bunları hiç görmez ama damacanayı dilinden düşürmez. Sapık, sapıktır ama bazılarına göre tanımı değişiyor maalesef.

48
20
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Altayli zaten Kim icin calisiyor zannediyorsunuz

yanıt16
yanıt7
Muharrem Güreli:

Bu ülkede ceza alman için Türk vatandaşı olman lazım suriyeli Afgan vs kim olursa olsun ceza yok onlara

10
5
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

aynen panpa ne kadar anlamayan varsa hepsi senini gibi diyor.

yanıt1
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title