Haberler

Otomobilin gizli bölgelerinden çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi

Güncelleme:

Otomobilin gizli bölgelerinden çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi Balıkesir'in Edremit ilçesinde şüphe üzerine durdurulan ve içinde arama yapılan bir otomobilin gizli bölmelerinde 499 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi polis tarafından ele geçirildi.

Otomobilin gizli bölgelerinden çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde şüphe üzerine durdurulan ve içinde arama yapılan bir otomobilin gizli bölmelerinde 499 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi polis tarafından ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, depolayan veya kullanan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan araçta ve içerisinde bulunan 2 şahsın üzerinde, şahıslara ait ikamette narkotik köpek destekli aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda; 2 parça halinde 499 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticaret yapma veya sağlama suçundan gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edremit Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title