Haberler

Oto Tamirhanesini Taradılar: 1 Ölü 2 Yaralı

Oto tamirhanesini taradılar: 1 Ölü 2 YaralıKAYSERİ - Kayseri'de bir oto tamirhanesinin silahla taranması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Oto tamirhanesini taradılar: 1 Ölü 2 Yaralı

KAYSERİ - Kayseri'de bir oto tamirhanesinin silahla taranması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Osman Kavuncu Bulvarı Orta Sanayi Sitesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir oto tamirhanesi kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahla tarandı. Olay sonrası A.T. ve Y.G. yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan A.T., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın meydana geldiği yerde polis geniş güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme delil topladı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayın ardından kayıplara karışan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Yaralılardan M.Ö. ve Y.G.'nin tedavisi devam ettiği öğrenilirken, hayatını kaybeden A.T., hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title