Haberler

Otelin 8. katından düşerek can veren genç kızın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Esenyurt'ta dün bir otelin 8. katından düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Zerda Curka'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Cenazeyi almaya gelen annenin morg önünde feryatları yürekleri dağladı. Öte yandan Curkan'nın sosyal medyada arkadaşları ile çektiği yeni videoları ortaya çıktı.

Esenyurt'ta dün sabaha karşı 17 yaşındaki Zerda Curka arkadaşlarıyla kaldığı otelin 8.katından düşerek hayatını kaybetmişti.

ANNESİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Cenaze dün Adli Tıp Kurumu'na getirilmiş yakınları olmaması nedeniyle işlemleri bugüne kalmıştı. Adli Tıp Kurumu'na kızını almaya gelen gelen anne Tülay Dağ gözyaşlarına boğulup baygınlık geçirdi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin tamamlanmasıyla 17 yaşındaki Zerda Curka'nın cenazesi memleketi Kars'a gönderildi.

Otelin 8. katından düşerek can veren genç kızın yeni görüntüleri ortaya çıktı

"YANINDAKİ KİŞİLERDEN ŞİKAYETÇİYİM"

Anne Tülay Dağ kızının ölümünde ihmal olduğunu ifade ederek, "Sabah 08.10 kala kızımın arkadaşı aradı, 'senin emanete sahip çıkamadım' dedi. 'Zerda camdan atladı' dedi kendimden geçtim. Gece konuştuk. Cumartesi uçağa binip yanıma gelmişti, arkadaşları oteldeydi, biri dedi sahte kimlikle aldılar benim kızımı öldürdüler benim kızım bunu yapmaz. Anne bir insan canına kıyıp öbür dünyasını yakar mı derdi. Yanındaki kişilerden şikayetçiyim" diyerek feryat etti.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Curka'nın sosyal medyada arkadaşları ile çektiği yeni videoları ortaya çıktı. Görüntülerde genç kızın arkadaşlarıyla şarkı eşliğinde oynaması ve arabada çekilen videoları yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Esenyurt Haberler

500

Yorumlar (24)

masebeci:

17 yaşında bir kız otele neden gider evi yok mu nedir bu rahatlık. Ahlak çöktü arkadaşlar. . .

43
2
yanıtYanıtla
HARLEY DAVİDSON:

Yazık 17 yaşındaki kızın düştüğü yollara bakın.

40
1
yanıtYanıtla
Dürüst:

Ağlayacak bayılacak durum kalmamış ki , zaten iş işten geçmiş

29
7
yanıtYanıtla
Gölge:

Bu zamana kadar haberlerden algıladığım ve yaşam tarzını buralardan gördüğüm kadarıyla aşırı rahat biçimde hayatını devam ettirmiş.

32
3
yanıtYanıtla
Birisi:

Allah im sen bize yardım et çoluk çocuğumuza akıl fikir ver.cocuklarimizi daha duyarlı vefalı saygılı ahlaklı edepli yetiştirebilmeyi nasip et.Ya Rabbi sen kimseye evlat acısı yaşatma.

31
1
yanıtYanıtla
Anne suçlu:

Annesi suçlu. Kızına yeterli ilgiyi göstermemiş. Ağlamasın hiç. O yaştaki kızın otel odalarında ne işi var ? Kızı dövmeyen dizini döver. . Meşur ata sözü. . . Dizinin dibinde oturtacaksın kızını. . .

28
3
yanıtYanıtla
Apache:

Her otelde kalanı ne sanıyorsunuz siz ya mal

yanıt1
yanıt4
Ant:

Şimdiki gençler nekadar gerizekalı tipler yahu, hepsinin derdi çalışmadan herşeye sahip olmak rahat yasamak

28
0
yanıtYanıtla
kartal:

gencliye bakin ja eskiden biz bu yata birakin oteli eveden disari cikmiyorduk saat 10 oldum evdeydik simdiki zamana bakin birde kiz cocugu otllerde kaliyor erkeklerle

21
1
yanıtYanıtla
cenk:

kız çocuğuna vurgu yapıyorsunuz ama oğlunuz bir başka birisinin kızıyla otelde kalacak olsa ses çıkarmazsınız oğlum aslanım tabi kalacak tabi eğlenecek dersiniz. . . siz kızlarınızdan daha çok erkek evlatlarınızı düzgün yetiştirseniz hiçbir şey olmaz

yanıt5
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title