Haberler

Osmaniye'de lüks otomobille göçmen kaçakçılığı yapan 1 organizatör tutuklandı

Güncelleme:

Osmaniye'de durdurulan bir lüks otomobilde yakalanan 3 Suriye uyruklu göçmenin, İstanbul üzerinden Almanya'ya gitmek için 10 bin dolar para verdikleri ortaya çıktı. Organizatör olan Mahmud T. tutuklandı.

Osmaniye'de lüks otomobille göçmen kaçakçılığı yapan 1 organizatör tutuklandı. Göçmenlerin kaçak yollarla İstanbul üzerinden Almanya'ya gitmek için 10 bin dolar para verdikleri öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Bu çerçevede, durdurulan bir lüks otomobilde 2 gün önce yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 3 Suriye uyruklu göçmen yakalandı. Suriye uyruklu 3 kişinin, 2 gün önce yasa dışı yollardan ülkeye giriş yaptıkları ve İstanbul'dan Almanya'ya gitmek için organizatörlere kişi başı 10 bin dolar verdikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mahmud T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Otomobil yediemin otoparkına çekildi, Suriyeli 3 kaçak göçmen ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Osmaniye Almanya Göçmen Suriye 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title