Haberler

Zonguldak'ta ayının saldırdığı bir kişi öldü, bir kişi canını zor kurtardı!

Güncelleme:

Zonguldak'ta mantar toplamak için ormana giden Sefer Arslan ayı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Yeğeni Aydemir Arslan ise ayının saldırısından son anda kurtuldu. Köy muhtarı ise, "İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Hepimiz şoktayız" dedi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, mantar toplamak için ormana giden Sefer Arslan (57) ayı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Yeğeni Aydemir Arslan (22) ise ayının saldırısından son anda kurtuldu.

Olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Yazıcık köyünde meydana geldi. Mantar toplamak için yeğeni Aydemir Arslan'la birlikte ormanlık alana giden Sefer Arslan'a ayı saldırdı. Sefer Arslan, ayı saldırısı sonucu ağır yaralanarak yere yığıldı. Ayının saldırısından son anda kaçarak kurtulan Aydemir Arslan ise köylülerden yardım istedi. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerle birlikte ormana giden köylüler, Sefer Arslan'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

"HEPİMİZ ŞOKTAYIZ"

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması ve savcılığın incelemesinin ardından Arslan'ın cansız bedeni Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köy muhtarı Ramazan Tabak, bölgede bugüne kadar ayı saldırısıyla karşılaşmadıklarını belirterek, "İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Hepimiz şoktayız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydemir Arslan Yazıcık Devrek Haberler

500

Yorumlar (12)

cart curt:

öldürmeden önce başka neler yaptı kimbilir :)

2
20
yanıtYanıtla
kart kurt:

şş komik adamsın he ana baba sağ mı

yanıt4
yanıt0
Hakan gülle:

Allah ailesine sabır versin. Ama birazda olsa diğer canlılara yaşam hakkı bırakalım.

2
1
yanıtYanıtla
Ozguriks:

Geçen yaz artvin de bende ormanda bende karşılaştım. Aşırı büyüktü,ayağı kalkınca dahada büyük göründü,bende bilinçsizce var gücümle bağırdım çığlık attım,oda benden korktu kaçtı.ayıdan kurtulmanın tek yolu bağırmak derdi rahmetli dedem. İşe yaradı

3
0
yanıtYanıtla
adem:

vay ayı vay.

2
0
yanıtYanıtla
Memet:

Ayının inine girerseniz size yapar bi ayrılık hep bal sever ve yer...

2
0
yanıtYanıtla
Hizreti Ebdulah:

Şehirler insan için Dağlar ormanlarda Ayilar ve Dayilar için .Ayilari Dayilari rahatsiz etmedinmi kimseye karişmazlar.

2
0
yanıtYanıtla
kabaDAYI:

ALLAH ALLAH SEN BENCE BİR BEYNİNİ KONTROL ET

yanıt7
yanıt1
BAY BİLGE:

NE ÇOK BİLİYOSUN MAAŞALLAH

yanıt0
yanıt0
YAW HEH HE..:

yaw gardeş ayıların mekanı ormanda neee isin var senin.....şehir ortamı darmı geldi..ayı mekanını savunmuş...

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title