Haberler

Ordu'da fırtına nedeniyle bir kişi ağaca tutunarak durabildi

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyardığı Ordu'da şiddetli fırtına etkili oldu. Akkuş ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle kaldırımda sürüklenen bir kişi son anda ağaca tutunarak durabildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ordu'nun Akkuş ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir kişi kaldırımda sürüklenerek ağaca tutunarak durabildi. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce günler öncesinden yapılan uyarıların ardından Ordu'da ve birçok bölgede kuvvetli rüzgar etkisini gösterdi. Ordu il merkezinde etkili olan fırtına birçok ilçede de vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Ordu'da fırtına nedeniyle bir kişi ağaca tutunarak durabildi

RÜZGARDA UÇMAKTAN AĞACA TUTUNARAK KURTULDU

Ordu'nun yüksek kesimdeki ilçelerinden biri olan Akkuş'ta saatte 45 kilometre hıza ulaşan fırtına hayatı olumsuz etkilerken, kaldırımda yürüyen bir kişi rüzgarda sürüklendi. Sürüklenmesinin ardından bir ağaca tutunan adam, uçmaktan son anda kurtuldu.

Ordu'da fırtına nedeniyle bir kişi ağaca tutunarak durabildi

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan fırtınada ağaca tutunarak ayakta kalmaya çalışan vatandaş, rüzgarın etkisini azaltmasıyla yeniden yürümeye devan etti. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Öte yandan olayda yaralanan olmazken, sokaktaki bazı araçlarda hasar oluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Fırtına Akkuş Ordu Güvenlik Güvenlik Kamerası Hava Durumu Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title