Haberler

Önüne çıkan ayıyı araçla kovaladılar

Güncelleme:

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşayan iki arkadaş önlerine çıkan ayıyı araçla kovaladı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdıSivas'ın Gemerek ilçesinde yaşayan iki arkadaş Adem Kılıç ve Osman Ulutaş, Çat köyünden dönüş sırasında Sızır yolu üzerinde önlerine bir ayı çıktı.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşayan iki arkadaş önlerine çıkan ayıyı araçla kovaladı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Sivas'ın Gemerek ilçesinde yaşayan iki arkadaş Adem Kılıç ve Osman Ulutaş, Çat köyünden dönüş sırasında Sızır yolu üzerinde önlerine bir ayı çıktı. İlk başta panikleyen arkadaşlar daha sonra o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı. Görüntülerde iki arkadaşın önlerine çıkan ayıyı araçla kovaladıkları görüldü. Ayı bir süre sonra gözden kayboldu.

"Oldukça hızlı bir ayıydı"

Osman Ulutaş, ayının hızlı olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz günlerde Çat köyüne gittik. Kuzu kestik. Arıcıların olduğu mevkide bu ayıyı gördük. Videosunu çektik. Oldukça hızlı bir ayıydı. Arıcı arkadaşları uyardık ama yine de dikkatli olsunlar" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adem Kılıç Gemerek Sızır Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title