Haberler

Öfkeli Koca Dehşet Saçtı! Önce Karısını Ardından Yasak Aşk Yaşadığı Adamı Öldürdü

Güncelleme:

Manisa'da ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşini ormana götürüp öldüren adam ardından eşinin aşk yaşadığı direksiyon hocasını öldürdü. Teslim olan öfkeli koca, "Namus için yaptım" dedi.

Manisa'da bir kişi, 2 haftadır ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu iki çocuğunun annesi olan eşini ormanlık alanda öldürdü. Ardından da eşinin aşk yaşadığı direksiyon hocasını bir kafede vuran öfkeli koca, teslim olup "Namus için yaptım" dedi.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ORMANA GÖTÜRÜP ÖLDÜRDÜ

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 2 haftadır ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında oluğu eşi Deniz A.'yı (25) konuşmak için ormana götüren Ramazan A. (28) eşinin başına ve vücuduna 3 el ateş ederek öldürdü.

SONRA EŞİNİN AŞIĞI OLAN DİREKSİYON HOCASINI KAFEDE ÖLDÜRDÜ

Ramazan A. daha sonra eşinin aşığı olduğu iddia edilen direksiyon hocası Murat Ç. (32) ile bir kafede buluştu.

Kafede birlikte oturduğu Murat Ç'ye 7 el ateş eden Ramazan A. daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Murat Ç. ambulansla Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

POLİSE TESLİM OLUP KARISININ CESEDİNİN YERİNİ SÖYLEDİ

Ramazan A. ise olayda kullandığı silahla birlikte Barbaros Polis Karakoluna giderek önce karısını ormanda öldürdüğünü ardından da aşığı olduğu öne sürülen Murat Ç.'ye ateş ettiğini itiraf etti.

"SADECE NAMUS BAŞKA BİR ŞEY YOK"

Ramazan A.'nın ifadesi üzerine harekete geçen polis ekipleri 25 yaşındaki Deniz A.'nın cansız bedenine ormanlık alanda ulaştı. Olay yeri ekipleri ve savcının incelemesinin ardından genç kadının cansız bedeni Celal Bayar Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Ramazan A. olay yeri inceleme sırasında "Sadece namus başka bir şey yok" dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yunusemre 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (74)

KONYALI:

KADIN ZATEN YASAK AŞK YAŞAMAYA BAŞLAYINCA BİYERİ KALKMIŞTIR VE ONDAN ADAMIDAN AYRILMIŞTIR TABİ O AYRI OLDUGU SÜREÇTE KIRIGI İLE RAHAT BULUŞACAK MEMNUN KALMASSA KOCASINA GERİ DÖNECEK

39
1
yanıtYanıtla
cosmos:

1. nerden biliyon aşığı olduğunu ya da yattığını gözünle mi gördün 4 tane şahit mi var sen bu hükmü nasıl veriyorsun en önemlisi bu öncelikle. 2. cisi namus için yaptım diyorsun namusuna belli ki sahip çıkamamışsın belliki kadın senden bıkmış namus için yaptım diyon namusunu koruyup kolluyamamışsın yok eğer gereğini yaptıysan kadın niye mutsuz niye başka gönül arasın o nedenle boş erkeklik yapma sende zamanında başkalarının bacısı ile kızı ile flört ettin ama kendi karın olunca erkek kesildin

11
28
yanıtYanıtla
Abdullah YUSUFOĞLU:

iyi yaptın amaa sana yazık oldu . . .

30
8
yanıtYanıtla
XXX:

YANİ İYİ YAPMADI. . . . . SALAKLIK YAPTI. . . ÇOOOOKK PİŞMAN OLACAK. . YILLARCA İÇERİDE BELKİDE ÖLENE KADAR ÖMRÜ CEZAEVİNDE GEÇECEK. . . YAZIK. .

yanıt0
yanıt0
iyi de:

Adam boşansa kadına nafaka bağlayacaklar, o da boynuzlattığı eski kocasının paralarını sevgilisiyle çatır çatır yiyecek. Adamcağız bir de finansörleri olacak ahlaksızların. Adalet bunun neresinde.

30
3
yanıtYanıtla
AHMET GULIYEV:

dogru karar

27
5
yanıtYanıtla
adalet:

eline saglik , insallah ceza almadan cikarsin,

28
4
yanıtYanıtla
Adsız:

Her ikisi de suçlu ama kadın hayır derse hiç bir şey olamaz tamamen istekliler, Allah düşmanımıza vermesin böyle arkadaşlar.

28
0
yanıtYanıtla
...:

RAHMETLİ HANIM KIZIMIZ KAPALIYMIŞTA İFTİRAYAMI KURBAN GİTTİ ACABA

5
21
yanıtYanıtla
Muşlii:

Helal olsun alnından öpüyorum yiğidim

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title