Haberler

Nişantaşı'nda Borçlu Şahısın Üzerine Atlayan Adam Yaralandı

Güncelleme:

Nişantaşı'nda bir adam, kendisine borcu olan şahsın otomobilinin üzerine atlayınca sürücü kuru sıkı tabanca ile ateş açtı. Adam yaklaşık 30 metre kaputun üzerinde giderken, sürücü ani fren yapınca yere düştü ve yaralandı. Olay kameralara yansıdı.

Nişantaşı'nda kendisine borcu olan şahsın geldiğini gören adam, otomobilin üzerine atlayınca ortalık karıştı. Sileceklere tutunan adam metrelerce kaputunun üzerinde gidince sürücü, kuru sıkı tabanca ile adama ateş açtı. Yaklaşık 30 metre kaputun üzerinde giden adam, şahsın ani fren yapması üzerine yola düştü. Adam yaralanırken, şahsın gözaltına alındığı olay kameralara anbean yansıdı.

Olay, önceki gün saat 13.45 sıralarında Şişli Nişantaşı'nda meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde alışveriş yaptığı mağazadan çıkan C.B., kendisine borcu olduğunu iddia ettiği H.A.'nın otomobiliyle geçtiğini görünce peşinden koştu. Trafik oluşunca C.B., H.A.'nın kullandığı otomobilin üstüne atladı.

Sileceklerden tutunca kaputta sürüklendi

Sürücü H.A.'nın hızlanması üzerine C.B., otomobilin sileceklerine tutunarak kaputunda yaklaşık 30 metre gitti. Bu sırada sürücü H.A., C.B.'yi korkutmak için, kurusıkı tabancayla camdan ateş açtı. Buna rağmen kaputtan inmeyen C.B., H.A.'nın frene basmasıyla yere savruldu. Sileceğin kırılmasıyla yere savrulan ve birkaç metre sürüklenen C.B. başını yere vurması sonucu yaralandı.

Olayın ardından ihbar üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sürücü H.A ise otomobili kenara çekerek polis ekiplerini beklemeye başladı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan C.B., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü H.A. ise olayda kullandığı kuru sıkı tabanca ile birlikte gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Sürücü adli kontrolle serbest kaldı

Öte yandan C.B.'nin "dolandırıcılık", "yağma", "güveni kötüye kullanma" gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan H.A.'ya "Kasten yaralama", "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" ve "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlarından işlem yapıldı. Şahıs sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest kaldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nişantaşı Olaylar Güvenlik Trafik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title