Haberler

Niğde'de patates deposu çöktü! 2 işçi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 kişi ağır yaralandı

Güncelleme:

Niğde'de yeni yapılan patates deposunun çökmesi sonucu meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybederken; 3'ü ağır 4 işçi yaralandı.

Niğde'de yeni yapılan patates deposunun çökmesi sonucu meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybederken; 3'ü ağır 4 işçi yaralandı. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

DEPONUN YAPIMINA DEVAM EDİLİYORDU

Acı olay Merkeze bağlı Çarıklı köyünde meydana geldi. Yapımına devam edilen patates deposu, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü. Geniş bir alanda meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybederken 3'ü ağır 4 işçi de yaralandı.

Niğde'de patates deposu çöktü! 2 işçi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 yaralı

YARALILAR TOPRAK ALTINDAN ÇIKARILDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, AFAD, itfaiye, jandarma ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, toprak altından çıkarılan yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Niğde'de patates deposu çöktü! 2 işçi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 yaralı

PATATES DEPOSU NEDİR?

Nevşehir'in farklı bölgelerinde bulunan binlerce yer altı deposu, Türkiye'nin patates ihtiyacının büyük bir kısmını karşılıyor. Farklı yörelerden hasat edilen milyonlarca ton patates, bölgeye özgü tüf kayaların oyulması suretiyle oluşturulan bu doğal depolarda saklanıyor. Bu depolar, hiçbir enerji maliyeti olmaksızın, nem ve ısı koşulları sayesinde patatesin bozulmadan saklanmasını sağlıyor.

Niğde'de patates deposu çöktü! 2 işçi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 yaralı

Niğde'de patates deposu çöktü! 2 işçi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 yaralı

Niğde'de patates deposu çöktü! 2 işçi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Niğde İş Kazası Güvenlik Acil Durum Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

sade vatandaş:

toprağı oyarak depo yapmak istemişler büyük ihtimal oydukları yeri tahkimat yapıp desteklememişler yumuşak olan toprak tabakasıda çökmüş cehalet ben herşeyi bilirimcilikle birleşince böyle felaketler ortaya çıkıyor...ekonomimizin başına gelen felaketde aynı böyle ben her şeyi bilirimden geldi

30
8
yanıtYanıtla
Mesut:

Herşeyi biliyorsun sen çok bilmiş arkadaş o iş öyle senin sandığın gibi amatörce yapılan bişey değil. Ozaman maden ocaklarındaki güçüklerde cehaletten. Herşeyi bilen sensin bence

yanıt24
yanıt13
uzimuzi M:

her şeyi bilen sade vatandaş cahillik ne güzel şey her şeyi biliyon...

yanıt10
yanıt3
sade vatandaş:

her şeyi biliyorsun diyen arkadaşlar inanın ben her şeyi biliyorum diye bir iddiam yok ama bu yaşıma kadar dost akraba kazığı yiye yiye bayağı bir şey öğrendim çeşme akarken doldurduğum çuvalı yakınım olan fareler kemirip bitirdi şimdi ağzımda tek diş bile yok ayağım geçmişteki işin yükünden dolayı bazen topallayarak dolaşıyorum sizede bir akıl vereyim akraba akrepten beterdir sakın ola aynı yerde oturmayın bayramdan bayrama görüşün kazandığınıza bile tamah ederler

yanıt9
yanıt5
Est Este:

Türkiyede işçiden çok ne var

8
0
yanıtYanıtla
Est Este:

işgüvenliği hangi şirket??? işgüvenliği özelleşince, işçiler topluca katledilmeye başlandı

6
0
yanıtYanıtla
Özgür kurt:

her ne olursa olsun istersen taşi içini oy muhakkak destek olmalı masraftan kaçmışlar bir şey olmaz demişler insan hayatına mal oldu o adamın çocuklarına ailesine sevdiklerine ne diyeceksenıiz değermi?

4
0
yanıtYanıtla
Mücahit Enes BABACAN:

Hayatında hiç patates deposu gördün mü ? Yada bilmediğin bi konuda nasıl bu kadar emin konuşuyorsun oturduğun yerden. Bu depolardan nevşehir niğde bölgesinde onbinlerce var hiç biri destekte istemez doğal haliyle binlerce tonluk alanı taşıyabilen yapıtlar. Yaralılara acil şifa vefat edenlere rahmet diliyorum.

yanıt3
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title