Haberler

Niğde'de kavgada hayatını kaybeden 3 kişiden Abdullah Gül'ün cenazesi defnedildi

Güncelleme:

Niğde'de akrabalar arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden 3 kişiden Abdullah Gül'ün cenazesi, geniş güvenlik önlemleri altında defnedildi. Olayda akrabalar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve silahlar kullanılmıştır. Abdullah Gül ve Ramazan G. hayatını kaybederken, saldırgan da yakınları tarafından vurulmuştur.

Niğde'de akrabalar arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden 3 kişiden Abdullah Gül'ün cenazesi, geniş güvenlik önlemleri altında defnedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Niğde merkeze bağlı Ağcaşar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy meydanında kullanılmayan bir kıraathanenin önünde Ramazan G. (52), akrabaları Abdullah Gül (42) ve Ramazan G. (39) ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Ramazan G., Abdullah Gül ve Ramazan G.'ye tabancayla ateş etti. İhbar üzerine köye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan 2 kişiyi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ramazan G. (39) ve Abdullah Gül hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Akrabalarını vurduktan sonra evine giden Ramazan G. ise, bu kişilerin yakınları tarafından silahla vuruldu. Yaralanan Ramazan G. (52) de ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Hayatını kaybedenlerden Abdullah Gül, Ağcaşar köyünde defnedildi. Jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemlerinin alındığı köyde giriş ve çıkışlar kontrollü olarak sağlanıyor. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Gül Niğde Olaylar Güvenlik Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title