Haberler

Barajda Cesedi Aranan Genç Evde Bulundu

Güncelleme:

Niğde'de kardeşi ile motosiklet yüzünden kavga eden genç, Akkaya Barajı'na atlayacağını söyleyerek evden ayrıldı. İhbar üzerine barajda aranan 22 yaşındaki Berat Ç., 1 saat sonra ortaya çıktı.

Niğde'de kardeşi ile motosiklet yüzünden kavga eden 22 yaşındaki Berat Ç., Akkaya Barajı'na atlayacağını söyleyerek evden ayrıldı. İhbar üzerine barajda aranan Berat Ç., 1 saat sonra ortaya çıktı.

KARDEŞİYLE MOTOSİKLET YÜZÜNDEN KAVGA ETTİ

Merkeze bağlı Sazlıca Kasabası'nda oturan Berat Ç., iddiaya göre 12 yaşındaki kardeşi ile motosiklet yüzünden kavga etti.

"MOTOSİKLET İLE BARAJA ATLAYACAĞIM, CESEDİM İLE MOTORU BARAJDAN ALIRSINIZ"

Evdeki ablasına "Motosiklet ile Akkaya Barajı'na atlayacağım, cesedim ile motoru barajdan alırsınız" diyerek evden ayrıldı.

EKİPLER AKKAYA BARAJINA GİDEREK CESET ARAMAYA BAŞLADI

Berat Ç.'den haber alamayan ailesi durumu polis ve AFAD ekiplerine bildirdi. Ekipler, Akkaya Barajı'na giderek suda ceset aramaya başladı. Barajda ceset aramaları olumsuz sonuçlanırken, AFAD ve sağlık ekipleri, barajın yanında bulunan mağaraya girebilme ihtimaline karşı mağara içerisinde ve çevresinde de aramaya yaptı.

BİR SÜRE SONRA 22 YAŞINDAKİ GENCİN EVDE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Yaklaşık 1 saat süren arama neticesinde ekipler, sonuca ulaşamadı. Bu sırada Sazlıca Kasabası'nda görüldüğü ihbar edilen Berat Ç. evlerinde bulundu. Berat Ç.'nin daha öncede bu şekilde sözler söyleyerek evden kaçtığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sazlıca 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title