Haberler

Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalındı, 4'ü banka personeli, 8 şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2021 yılından Nisan 2024'e kadar müşterilerin hesaplarından parça parça toplam 205 milyon lirayı tanıdığı kişilere aktaran 4'ü banka personeli, 8 şüpheli tutuklandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Denizbank şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personelinin de aralarında bulunduğu 8 şüpheli, tutuklandı.

SEÇİL ERZAN VAKASI SONRASI DENETİMLER ARTTI

Futbol dünyasının ünlü isimlerinin adının karıştığı dolandırıcılık olayı ile gündeme gelen Denizbank yönetimi, bütün şubeleri üzerinde denetim ve incelemelerini artırdı. Genel müdürlük uzmanları tarafından yapılan incelemeler sırasında bankanın Side Şube Müdür Yardımcısı Utku Erdem'in hesabında olağan dışı hareketlilik tespit edilince müfettiş görevlendirildi. Banka müfettişleri, nisan ayı başında şubeye gelerek soruşturma gerçekleştirdi.

250 MİLYON LİRA BUHAR OLDU

Müfettişlerin yaptığı inceleme ve soruşturma sonucunda Utku Erdem'in, 2021 yılından Nisan 2024'e kadar müşterilerin hesaplarından parça parça toplam 205 milyon lirayı tanıdığı kişilere aktardığı tespit edildi. Bu kişilerin daha sonra paraları, yeniden Utku Erdem'in hesabına gönderdiği belirlendi.

BANKA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bankanın, suç duyurusunda bulunması sonrası Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi ekibi, şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personeli ile Utku Erdem'in yakın arkadaşı olduğu tespit edilen 4 şüpheliyi, 6 Nisan'da gözaltına aldı.

KRİPTO PARA BORSASINDA KAYBETMİŞ

Şüphelilerden Utku Erdem ifadesinde; 2021 yılından bu yana müşterilerin hesabından fark edilmeyecek şekilde paraları alıp, arkadaşlarına gönderdiğini, daha sonra bu paraların kendi hesabına geri geldiğini, toplanan paraları yurt dışında sanal bahis sitelerinde ve kripto para borsalarında kaybettiğini söylediği öğrenildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, 8 Nisan'da adliyeye sevk edildi. İfadeleri sonrası şüpheliler, tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya Banka Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
500

Yorumlar (17)

M. B.:

Müebbet verilmezse her sene yenisi gelir Kripto iyi bir hikaye herkes yazabilir ispatı yok

615
2
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

kesin cehp ye oy veriyordur. kesin...

85
450
yanıtYanıtla
Serkan Aslan:

Bence yanılıyor sun senin gibi Makarnacı lar onlar eminim emin

yanıt334
yanıt59
haksız mıyım:

makarnacıları denizbankta müdür yapmazlar. bunu sen de biliyorsun

yanıt101
yanıt194
haksız mıyım:

Bunun canını nasıl yaktıysam bu haberin altına böyle saçmalamış... :))) Bunlar daha başlangıç sizin kabusunuz olacağım troller.;)

yanıt84
yanıt27
Yıldırım YILDIZ:

Terbiyesizsin , bölücü vatan hainleri gibi dilinden kötü sözü bırakmıyorsun maşallah

yanıt124
yanıt9
HALİS ER:

ANtalya ve chp normaldir

43
162
yanıtYanıtla
murat ılgaz:

Haksizmiyim kesin muhterem validendir vekedizina

106
5
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Sen rahat ol kanka ben ona daha neler yapacağım, sinirden çıldırmış durumda o yüzden böyle sağa sola saldırıyor, kalp krizi geçirmezse iyi... :)))

yanıt29
yanıt9
AYBARS TÜRKYILMAZ:

ula bu denizbank bu sabap mevcut genel müdürlük binasını satın almak için 11 milyar tl ödemedi mi?Nereden geliyor bu değirmenin suyu..Bu denizbank ın acilen tmsf tarafından yönetilmesi lazım

50
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title