Haberler

Evleri de var fabrikası da! Köyün milyoner Mustafa dedesinin tek hayali ölmeden önce boşanmak

Güncelleme:

11 yıl önce ikinci evliliğini yapan ve eşinin bir başkasına kaçtığını iddia ederek 1 buçuk yıldır boşanma mücadelesi veren 86 yaşındaki Mustafa Göktaş, ölmeden önce son isteğinin boşanmak olduğunu gözyaşları ile anlattı.

Yıllarca yurt dışında çalışan ve emekli olduktan sonra memleketine dönen Göktaş, Adana'nın Kozan ve Tufanbeyli ilçelerinde hayır işlerine kendini adadı. Göktaş hayır işlerine zaman harcarken komşularının vesilesi ile tanıştığı ve 11 yıl evli kaldığı Nevin Göktaş'ın evini ve eşyalarını alıp başka bir kişiye kaçmasının ardından sıkıntılı bir sürece girdi. Hayırsever ihtiyar 1.5 yıldır kendisini terk eden eşinden boşanmaya çalışıyor. Yaşadıklarını gözyaşı içerisinde anlatarak ölmeden boşanmak istediğini söylüyor.

11 yıl boyunca eşi tarafından psikolojik şiddet gördüğünü ve 1 milyon TL'ye yakın para kaybettiğini ifade eden Göktaş, eşinin akrabalarının yıllarca evlerinde kira vermeden oturduğunu iddia etti.

"UN FABRİKASI, PETROL OFİSİ AÇTIM"

Yurt dışında çalışıp emekli olduktan sonra ilk eşi olan Hüsne Göktaş'ın kansere yenik düşüp vefat etmesinin ardından ülkesine döndüğünü belirten Mustafa Göktaş, "Memleketime geldim. 25 sene Avrupa'da çalıştım emekli oldum. Memleketime hizmet etmek için geldim. Yetiştiğim kadar hayır yapmaya çalıştım. Un fabrikası, petrol ofisi açtım köyümün camisine yardımlar yaptım. Eşim vefatından sonra mahallede işlerle uğraşırken vesile oldular, şu an evli olduğum Nevin Hanımla tanıştırdılar. O zaman ben 75 yaşındaydım kendisi 50 yaşındaydı. Aramızda yaş farkı çok, ben 'Olmaz' dedim. Araya girenler oldu, bu evlilik oldu. Bana bakacağını söyledi" dedi.

Evleri de var fabrikası da! Köyün milyoner Mustafa dedesinin tek hayali ölmeden önce boşanmak

"TÜM BİRİKİMLERİMİ ALMAK İÇİN ÖLMEMİ BEKLİYOR"

11 yıl önce evlenmesinin ardından eşinin tarla ve evlerini üzerine yaptırdığını aktaran Mustafa Göktaş, "Evini yaptırdım. Nar bahçesi vardı. 'Buraya hurma diktirelim' dedi, hurma diktim. 'Kardeşimin hakkı var' dedi, onu satın aldım. Her dairemde bir akrabası oturdu. Bir dairemde 4 yıl akrabası oturdu, 4 kuruş vermedi. Benim yaklaşık 1 milyon TL param gitti. Şimdi de 'Ayrılmam' diyor. Benim ölmemi bekliyor ve tüm birikimlerimi almak istiyor. 11 sene de bütün birikimim gitti. 11 senede bana 100 TL harçlık verirdi" dedi.

Evleri de var fabrikası da! Köyün milyoner Mustafa dedesinin tek hayali ölmeden önce boşanmak

"BEN 86 YAŞINDAYIM, GİTTİĞİ ADAM 45 YAŞINDA"

Tek hayalinin evlenmeden boşanmak olduğunu vurgulayan Mustafa Göktaş, "Tek duam bu. Ben 1 buçuk seneden beri boşanmaya çalışıyorum, 5. duruşma. Başka bir adamla yaşıyor. Sadece boşanmak istiyorum. Ölmeden tek isteğim bu. Kadına şiddet diyorlar. Ben 86 yaşındayım, gittiği adam 45 yaşında. Bu adalet mi? İki kez beni öldürmeye geldi, kapımın arkalarına kilit yaptım. Yetkililerden yardım bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Göktaş 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

Mustafa Usta:

Bütün mal varliğını noterden sözleşme yap.Ben öldükten sonra malvarlığımı mehmetçik vakfına bağışlıyorum.de.Bir nüshasını da onlara gönder.Bundan sonra onlar senin peşinde dolansınlar.

328
13
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

aklını dinlicektin dayı ama sen aşagıyı dinlemişin

220
32
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

6284 e yazıklar olsun. ne zulümler işleniyor sayesinde

211
22
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Sence niye senle evlendi be amca, hic mi akil verenin olmadi ? Bari resmi nikah yapmasaydin..Zaten simdi karilar Sponsor ariyorlar, koca degil..

154
7
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Sen o boşanmayı unut dedee. Miras ona kalcak

109
48
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

bizim adalet sisteminde malesef sen öldükten sonra tüm malinida bayana verirler :) yani sonuç boşa bekliyrsun 3 5 7 yil boşanma davaları sürüyor erkegi cinnet geçirsin öldürsün diye zorluyorlar

1
0
yanıtYanıtla
A O:

Bütün kininizi kustugunuz yorumlarinizi utanarak okuyorum. Adam sanatci yada ünlü olsa genç sevgilisiyle ikinci bahar dersiniz. İşçi ve köylü olunca hakaret öyle mi! Evliyken başkasına kacan karisini bosamayan mahkeme neye gore karar alıyor acaba.

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet ASLAN:

Bu dediklerinde samimi isen ve paranın eşine kalmasını istemiyorsan aç gözlülük etmeyip hayır işle var olan paranla bulunduğun köyün ihtiyaçlarını gider yas evi, okul vb. Hayır kurumlarına hibe et evlerini ama nerdeeee insan oğlu ancak gözünü toprak doyurur.

0
0
yanıtYanıtla
zafer karga:

kadının kacması zinadır bizde zina suc olmadığından 6284 tıkır tıkır işliyor. iptali acil lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title