Haberler

Muş'ta bayram namazı sonrası muhtarı öldüren şahıs önce jandarmayla çatıştı sonra da intihar etti

Güncelleme:

Muş'un Korkut ilçesinde bayram namazı sonrası husumetlisi olduğu muhtarı silahla vuran baba ve üç oğlu, jandarma ekiplerine de ateş açtı. Jandarma tarafından kıstırılan baba, yakalanacağını anlayınca silahını kafasına dayayıp intihar etti. Saldırgan oğullar ise gözaltına alındı. Öte yandan silahlı saldırıda yaralanan muhtar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Muş'un Korkut ilçesinde bayram günü husumetlileri olan muhtara evininin önünde silahlı saldırı düzenleyen baba ve oğulları, yakalanacaklarını anlayınca jandarmaya ateş açtı. Muhtar hastanede hayatını kaybederken, jandarmayla çatışan baba ise intihar etti.

Muş'ta bayram namazı sonrası muhtarı öldüren şahıs önce jandarmayla çatıştı sonra da intihar etti

BAYRAM NAMAZI SONRASI MUHTARA SİLAHLI SALDIRI YAPTILAR

Alınan bilgilere göre, olay bayram namazının ardından Korkut ilçesine bağlı Akyıldız köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Muzaffer Ö. ve üç oğlu, bayram namazı sonrası köy muhtarı Ferit Yasit'in evine doğru gitti. Kapının önünde husumetlisi Muzaffer Ö. ve üç oğlunun silahlı saldırısına uğrayan muhtar ağır yaralandı.

Muş'ta bayram namazı sonrası muhtarı öldüren şahıs önce jandarmayla çatıştı sonra da intihar etti

JANDARMAYLA ÇATIŞTI, YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

İhbar üzerine olay yerine jandarma ile sağlık ekipleri sevk edilirken, saldırgan baba ve oğulları ise kaçtı. Muş Devlet Hastanesine kaldırılan muhtar yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, saldırganlar jandarma ekipleri tarafından kıstırıldı. Jandarma ekiplerine ateş açan saldırganlardan biri yaralanırken, yakalanacağını anlayan baba Muzaffer Ö. ise silahı kafasına dayayarak intihar etti. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Muş'ta bayram namazı sonrası muhtarı öldüren şahıs önce jandarmayla çatıştı sonra da intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bayram Namazı Jandarma Korkut Baba Muş Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500

Yorumlar (8)

Perwer:

Ülke Teksas‘a dönmüş. Her gün farklı şehirlerden birden fazla cinayet haberleri gelmeye devam ediyor. Silah taşıyan taşıyana, silah taşımayan da silah niyetine bıçak taşıyor veya aracında başka şeyler bulunduruyor. Kanunlar yetersiz, yetkililer sessiz, İnsanlar çaresiz.

70
5
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Ne güzel açıklamışsın. Aynısını yazacaktım. Gerek kalmadı.

yanıt31
yanıt2
Kemal Tankut:

kesinlikle teksas gibi tek çözüm oda idamın gelmesi

yanıt16
yanıt4
Tandogan Dogan:

ulke teksasa dønmus

37
3
yanıtYanıtla
Beg Kaya:

Dünyada eşi benzeri olmayan saçma Muhtarlığı neden kaldırmıyorlar akıl işi değil.Amaç ne yani her işi zaten nüfus ve belediyeler yapıyor yazık,günah..

25
1
yanıtYanıtla
Kemal Tankut:

idam gelmeli

18
3
yanıtYanıtla
Zaky:

Bu nasil bir iman ve inanctir allah askina. Camide muslumanim diye git namaz kil, sonra git adam oldur. Allah belanizi versin bu fini ne hale soktunuz.

2
0
yanıtYanıtla
Est Este:

muhtarlar, mahalle ile ilgilenmiyor. 2 3 kişinin zenginlerin emirlerini yerine getiriyor. gelecek yıllarda 1000 muhtar öldürülebilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title