Haberler

Muş'ta 2 şüpheli paket alarmı: Güvenlik güçleri hızla müdahale etti

Güncelleme:

Muş Valiliği hizmet binası karşısında bırakılan şüpheli paketler paniğe neden oldu. İki ayrı noktaya bırakılan paketler fünye ve bomba imha robotu yardımıyla patlatıldı. İncelemeler sonucunda herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadı.

Muş'ta iki ayrı noktaya bırakılan şüpheli paketler paniğe neden oldu. Paketler, fünye ve bomba imha robotuyla patlatıldı.

İstasyon Caddesi'nde bulunan Muş Valiliği hizmet binası civarındaki iki şüpheli paket, İl Emniyet Müdürlüğü'nü alarma geçirdi. İki ayrı noktaya bırakılan şüpheli paketleri gören vatandaşlar, durumu 112'ye bildirdi. İstasyon Caddesi'nin bir bölümünün çift taraflı trafiğe kapatılmasıyla birlikte, güvenlik önlemleri alındı ve bomba imha uzmanları olay yerine sevk edildi. Ekipler, gerekli kontrollerin ardından ilk çantayı fünye, ikincisini ise bomba imha robotuyla patlattı.

Patlatılan çanta ve poşetler incelenmek üzere yetkililere teslim edilirken, yapılan incelemeler sonucunda lik çanta boş çıkarken ikinci poşetten ise çöp çıktığı tespit edildi.

Güvenlik güçleri tarafından toplanan materyaller, detaylı inceleme için İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayın kontrol altına alınmasının ardından İstasyon Caddesi'nin trafiğe açılmasıyla normale dönüldü. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muş Valiliği Muş Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title