Haberler

Münevver Karabulut'un acılı babası: Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmıyorum, mezarı açılsın

Güncelleme:

Türkiye'yi kahreden Münevver Karabulut cinayetinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Karabulut'u katlederek öldüren ve 10 Ekim 2014'te cezaevinde kendini öldüren Cem Garipoğlu'nun intihar etmiş olduğuna inanmadığını söyleyen acılı baba Süreyya Karabulut, "Böyle bir celladın kendi canına kıyabileceğine inanmıyorum. Ya öldürüldü ya kaçırıldı. Bayramdan sonra mezarının açılmasını talep edeceğim" ifadesini kullandı.

Türkiye'yi sarsan ve çok konuşulan Münevver Karabulut cinayeti 3 Mart 2009'da Cem Garipoğlu tarafından gerçekleştirildi. Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'un cesedini testereyle parçalara ayırarak bir bavul ve gitar çantası içinde Etiler'deki çöp konteynerine attı. Cinayetten sonra 197 gün kaçmayı başardı.

24 YIL HAPİSLE CEZALANDIRILDI

Teslim olduktan sonra da yargılandığı Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Kasım 2011'de 18 yaşından küçük olduğu için Cem Garipoğlu'nu en ağır ceza olan 24 yıl hapisle cezalandırdı. Silivri 5 Nolu Cezaevinde üç kişilik koğuşta tek başına kalıyordu. 10 Ekim sabahı sayıma gelen gardiyanlar Cem Garipoğlu'nun cansız bedenini buldular.

ÇAMAŞIR İPİYLE KENDİNİ BOĞARAK İNTİHAR ETMİŞTİ

Başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğarak, intihar ettiği kaydedildi. Cem'in intiharından önceki gün yapılan açık görüşte ailesiyle bir saat görüştüğü, görüş sonrası iki tarafın da moralinin bozuk olduğu bildirilmişti. İşte tüm kamuoyunda bu tarihten itibaren Cem Garipoğlu'nun intihar etmediği, kaçırıldığı, olayın ' intihar değil cinayet' olduğu hatta ölen kişinin başkası olduğu söylentileri kulaktan kulağa dolaştı. 8 yıldır da Savcılık ve Adli Tıp'ın raporlarına rağmen hala bu şüphe devam ediyor. Baba Süreyya Karabulut'un (56) ise kalbinde ve beyninde can yakıcı hiç dinmeyen bir şüphe...

Münevver Karabulut'un acılı babası: Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmıyorum, mezarı açılsın

"8 YILDIR BENİM EN KORKUNÇ KABUSUM"

Acılı baba Süreyya Karabulut Sabah Gazetesine yaptığı açıklamada "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum.. Bayramdan sonra bu celladın mezarının açılmasını talep edeceğim. Sindiremedim. Cesedini bize göstermediler. Fotoğraflarını eşim ve avukatımız görmüş. Fotoğraf bir şey ifade etmiyor. Gözümle cesedini görsem belki ikna olurdum" dedi.

Aslında eşi Nagihan Karabulut'un da ikna olmadığını söyleyen baba Karabulut, "Üzüntüden tansiyon, şeker hastası oldum. Beyne giden damarlarda tıkanıklık var. Gözlerimde yüzde 40 görme kaybı var" diye konuştu.

Münevver Karabulut'un acılı babası: Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmıyorum, mezarı açılsınSüreyya Karabulut.

"BEN O CELLADIN İNTİHAR EDECEĞİNE İNANAMIYORUM"

Münevver'in her gece rüyasına girdiğini söyleyen Karabulut "Kınalı kuzum karşıma çıkıyor. 'Baba kendine iyi bak' deyip boynuma sarılıyor ve ben o celladın intihar ettiğine inanamıyorum. Sindiremiyorum bazı şeyleri. Gözümle görmeden de ikna olmayacağım. Öldürüldüyse de bileceğim. Kaçtıysa da bileceğim" dedi. Ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"SORULARIN CEVABI MEZAR AÇILINCA BULUNACAK"

"Avukatımız Rezan Epözdemir'e minnettarım. O olmasaydı bu davada bu noktaya gelemezdik. Bildiğim inandığım tek şey benim de Türk toplumunun da aydınlığa kavuşması. Beni yolda gören 'Süreyya amca Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanıyor musun? Biz inanmıyoruz' diye durdurup, soruyor. Bu soruların cevapları mezar açılınca bulunacak."

"AŞÇILIK YAPAMIYORUM ÇÜNKÜ BIÇAĞA DOKUNAMIYORUM"

Mesleği aşçılığı dahi yapamadığını söyleyen Karabulut " Kınalı kuzum öldürüldüğünde ben Fener Rum Patrikhanesi'nin aşçısıydım. Daha sonra birkaç kez aşçılık yapmaya kalksam da yapamadım. Ben bıçağa dokunamıyorum. Kınalı kuzun aklıma geliyor. Onun cesedinin parçalanması aklıma geliyor.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Münevver Karabulut Süreyya Karabulut Cem Garipoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Oktay Gül:

Sen önce kızına sahip cikacaktin be adam ??

36
221
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Adam haklı. Mantıklı.

121
11
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bize Türk Gelenek göreneklerine ve İslam ahlakına göre kanunlar konulmalı ki caydırıcı olsun. Avrupanın laiksistemi bize işlemez işlemiyor zaten. Onlar korkak olduğu için bu kanunlar onlarda işe yarıyor.

51
25
yanıtYanıtla
Cem Polat:

Sonra namaz kılmayanı kılmıyor diye dövün ,istemediğiniz kişiyi bir suç bulup öldürün :)

yanıt18
yanıt2
Sadık Divan:

Bu nasıl uslub? Aklınız yerinizde mi sizin?! Acılı bir aileye yaklaşımınız bu olmamalı

14
19
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Mezarda yatanin onun oldugunu nerden biliyoruz? Belkide baska biri orda yatiyor.

30
1
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Çok zor bşr durum evlat adam haklı her yönden ancak bu talebi kabul edilmeyecek maalesef kanunlarda böyle diye biliyorum ama karar Yüce Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin tabiki

23
3
yanıtYanıtla
BG Int Trade:

8 senedir neden hic itiraz etmediniz ? Oglunuzun yazdigi ve sonradan sildigi mesajlar , yurtdisina egitime gitmesi. Tum aile derin bir sessizlige gomuldu ; bazi yerlerde iddialar yazildi , tarafiniza susmaniz icin bazi seyler verildigi. 8 sene sonunda ise itiraz ediyorsunuz .

18
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title