Haberler

Mudanya'da 4 Katlı Apartmanda Yangın Çıktı

Güncelleme:

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda daire kullanılamaz hale geldi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 4 katlı apartmanın en üst katında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınırken, alevlerin sardığı daire kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Şükrü Çavuş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir binanın en üst katında bulunan dairenin mutfak kısmında alevler yükselmeye başladı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm daireyi sardı. Dumanların yükseldiği gören mahalleli hemen 112 ekiplerini ararken, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık müdahale sonrası yangın kontrol altına alınırken, panik anları kameraya anbean yansıdı. Polis, olayla ilgili tahkikat başlatırken, yangında can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mudanya Bursa Olay İtfaiye Güvenlik Bursa 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title