Haberler

Metrobüste gözü dönen kadın, hem hakaretler savurdu hem adamın yüzüne tükürdü

Güncelleme:

Mecidiyeköy'de seyreden metrobüste kadın bir yolcu, gözlüğünü düşürdüğünü iddia ettiği adama saldırdı. Ağır küfür ve hakaretler eden kadın bir de adama tükürdü. O anlar kameralara yansıdı.

Şişli Mecidiyeköy'de metrobüste seyir halinde olan bir metrobüste gözlük kavgası yaşandı. İddiaya göre kadın yolcu, gözlüğünü düşüren adam ile tartıştı.

HEM VURDU HEM TÜKÜRDÜ

Sinirlenen kadın yolcu, adama küfür ve hakaretler ederek saldırmaya başladı. Yolcuların içerisinde yaşanan olayda, öfkeden çıldıran kadın, bir de adama tükürdü.

"İLKOKUL MEZUNU SEVİYESİZ"

Adamın karşılık vermesi üzerine kadın, "Sen kime dikleniyorsun, ilkokul mezunu seviyesiz" diyerek hakaret etti. Yaşananlar kameralara yansırken, metrobüse birbirine katan kadın ardından durakta araçtan indi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mecidiyeköy 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (36)

huseyın barut:

kadın çocuga tukuruyor kufur ediyor ve darp ediyor. Yanı cocugu cinayet işleyecek sevıyeye getırmıs . Bu yuzden kadına cinayete tam tesvık etmek sucundan 10 sene ceza verılmesı gerekır.

574
26
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

Aynısını yaparsa bana kadın demem ağzını burnunu kırarım eğer o kadınsa kadınlığını bilsin o bilmiyorsa ben görmem .çok sıkmaya başladı bu mevzu kadın diye yüceldiler hep onlar haklı sanıyorlar …

352
79
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Adam kadına yüz vermemiş kudurması ondan

390
30
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

tamam konu anlaşıldı tipik Chp li..

237
125
yanıtYanıtla
Ferhat Ertan:

O kadın bizim hastahane de bı kadına saldırmıştı psikolojik sorunları olan biri sürekli tehdit ve bağırıp çağırarak haklı çıkmaya çalışıyor

352
8
yanıtYanıtla
X Y:

Neden disarda geziyor o Halde?

yanıt56
yanıt7
Bilge Tanrıöver :

Dayanamıyorum kadın çiyaklamasına

288
23
yanıtYanıtla
UĞUR ÖNÜT:

Edepli olmanın tahsilli olmakla ne alakası var edepsiz !

291
3
yanıtYanıtla
zübükzade:

Böyle durumlarla karışılaşırsanız şöföre kapıları külütleyip karakıola cekmesini söyleyin bunu yapmak zorundadır bu kadının derhal cezalandırılması lazım sinirlenip beni tacız ettide diyebilme potansiyeli cok yüksek Allah bunun gibi şirretlerden hepimizi korusun

286
7
yanıtYanıtla
ismail bey :

Menopoz belirtileri sergiliyor. Adam ilkokul mezunu da olsa, sen fakültede bitirsen otobüse biniyorsun. okuduğun okul seni özel araba sahibi yapmamış. Beğenmiyorsan taksiye bin derler bunun gibileri..

280
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title