Haberler

Mersin'de Pompalı Tüfekle Aile Katliamı: Baba ve Oğlu Tutuklandı

Güncelleme:

Mersin'in Anamur ilçesinde bir ailenin pompalı tüfekle öldürülmesi olayıyla ilgili baba ve oğlu tutuklandı. Cinayetin sebebi olarak geçmişte yaşanan bir husumet gösteriliyor.

Mersin'de aile katliamı: Anne, baba ve çocuklarını pompalı tüfekle öldürdü

Zanlılar yakalandı

MERSİN - Mersin'in Anamur ilçesinde önceki gün anne-baba ve çocuklarının pompalı tüfekle öldürülmesi olayıyla ilgili aranan baba ve oğlu yakalanarak sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün gece Göktaş Mahallesi Elemanlar Sitesi'nde silah sesini duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine giden polis ekipleri, Serap ve Murat Akdağ çifti ile çocukları Ferhat Mücahit Akdağ'ın pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğünü belirledi. Cenazeler yapılan incelemenin ardından Anamur'da defnedilirken, polis ekipleri cinayet zanlısı olarak aranan Serap Akdağ'ın yeğeni Ceyhun T. ile babası Mustafa T.'yi Adana'da yakalayarak Mersin'e getirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı Ceyhun T. ile azmettirici olduğu ileri sürülen babası Mustafa T. tutuklandı. Cinayetin, 2 kardeş arasında geçmişte yaşanan bir husumetten kaynaklandığı ileri sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Anamur Mersin Aile Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title