Haberler

Okul müdürü ve oğlu, 77 yaşındaki engelli adamı dövdü! O anlar kamerada

Güncelleme:

Mersin'de bir okul müdürü ve oğlu, kalp pili takılı olan ve felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan yaşlı adama saldırdı. O anlar olayın yaşandığı otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Mersin'de bir okul müdürü ve oğlunun, otobüste tartıştığı yaşlı çifti darp ettiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Olayın şüphelilerinden müdürün tutuklandığı öğrenildi.

Olay, 15 Aralık 2023'te merkez Toroslar ilçesinde Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste meydana geldi. İddiaya göre, bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İ.T. ile oğlu A.O.T. (17), kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken R.P. (77) ve eşi H.P. ile (71) tartıştı.

YAŞLI ADAMA SALDIRDILAR

Tartışma sırasında önce A.O.T. ardından da babası yaşlı çifte saldırdı. Kendine hakim olamayan okul müdürü, yaşlı adamın tepesine çıkıp darp etti. O anlar ise otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

TUTUKLANDI

Görüntüleri yeni ortaya çıkan olayın şüphelilerinden baba ile oğlunun aynı tarihte polis tarafından gözaltına alındığı, ifadelerinin ardından İ.T.'nin tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (86)

Harun EROĞLU:

O müdürün, müdürlük görevine son verilip görevli olduğu okulda hizmetli olarak görev yaptırılmalıdır. Yerleri ve wc lerin temizliği ile ilgili görevli olmalıdır. Onuda hak etmiyor ama neyise, insanlık bizde kalsın

756
21
yanıtYanıtla
Büşra :

Bundan hizmetli olsun dersen, hizmetli arkadaşlara hakaret etmiş olursun. Bundan bi halt olmaz. Hapiste çürümesi lazım

yanıt229
yanıt0
ahyed yıldız:

Böyle bir canavarı okullarımızda müdür yapan sistemin hiç suçu yok mu

711
23
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Oğlu neden tutuklanmamış. Sahi tutuklayıp ne yapacaklar sanki kısasa kısas deyip aynısını mı yapacaklar saldırganlara. Adalet diye hapiste bir kaç gün yedirip içirip salıverecekler… klasik laik hukuk sistemi

460
91
yanıtYanıtla
Davud Doğrucu:

Laiklik kadar başına taş düşsün

yanıt38
yanıt22
o zen:

oksijen israfısın. Senin de o adamdan bi farkın yok

yanıt102
yanıt193
ahyed yıldız:

O zen, benim yaptığım yorumun dolu içeriği ile senin yaptığın yorumun boş içeriğine bakılırsa OKSİJEN İSRAFI sensin… e tabi okumamışlığın verdiği bilgisizlik ile ne yazabilirdin ki başka. Hiçbir şey için geç değil. hece kitabından başlayarak okumayı denemelisin

yanıt135
yanıt48
o zen:

Laiklik din ve devlet işleni birbirinden ayırmaktır. Ayırmadılar fetö devlete sızdı 2015 de darbe oldu bukadar basit. Laik devletten memnun değilsen Afganistana arabistana laik olmayan ülkere layık olduğun yere gidebilirsin.

yanıt30
yanıt26
Gerard Dirivia:

ahyed doğaya bir kaç ağaç borcun var unutma.

yanıt30
yanıt50
birgörüş:

DEvletim işeltim sistemi Avrupadan kopya adına da windows falan değil laiklik diyorlar. sürekli hata veriyor

yanıt9
yanıt5
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title