Haberler

Marmara Denizi'nde batan gemide cansız bedenine ulaşılan kişinin kimliği belirlendi

Güncelleme:

Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisinde SAS komandoları tarafından bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Cansız bedenin gemi batarken eşine video gönderen Hüseyin Tutuk'a ait olduğu tespit edildi.

Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisinde bir kişinin daha cansız bedenine SAS (Sualtı Savunma Grup Komutanlığı) komandoları tarafından ulaşıldı. Zeynep Kılınç'tan sonra gemiden çıkartılan cansız bedenin gemi batarken eşine video gönderen Hüseyin Tutuk'a ait olduğu belirlendi.

Marmara Denizi'nde batan gemide cansız bedenine ulaşılan kişinin kimliği belirlendi

KURU YÜK GEMİSİ 15 ŞUBAT'TA BATTI

Batuhan A. isimli kuru yük gemisi 15 Şubat'ta Marmara Denizi İmralı açıklarında fırtına sebebiyle battı. Geçtiğimiz günlerde bölgede faaliyet gösteren Deniz Kuvvetleri'ne ait balık adamlar asansör yardımıyla 51 metre derinliğe inerek Zeynep Kılınç'ın cansız bedenine ulaştı.

Marmara Denizi'nde batan gemide cansız bedenine ulaşılan kişinin kimliği belirlendiZeynep Kılınç

CENAZENİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Bugün yapılan dalışta ise, kazan dairesinde bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ulaşılan cansız bedenin, gemi batarken eşine video gönderen Hüseyin Tutuk'a ait olduğu öğrenildi. Tutuk'un cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Marmara Denizi'nde batan gemide cansız bedenine ulaşılan kişinin kimliği belirlendiHüseyin Tutuk

NE OLMUŞTU?

Balıkesir'in Marmara Adası'ndan 14 Şubat saat 20.30'da Bursa'nın Gemlik ilçesindeki Roda Limanı'na gitmek üzere 6 kişilik mürettebat ve 1250 ton mermer tozu yüküyle hareket eden 69 metre uzunluktaki "Batuhan A" adlı kargo gemisi, kötü hava ve deniz şartları nedeniyle 15 Şubat'ta saat 06.20'de Karacabey ilçesi açıklarında kıyıdan 4 mil açıkta batmıştı. Görüntüleme cihazlarıyla yapılan çalışmalarda geminin enkazının 51 metre derinlikte denizin tabanına oturduğu belirlenmişti.

Marmara Denizi'nde batan gemide cansız bedenine ulaşılan kişinin kimliği belirlendi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı dalgıçların 17 Şubat'ta gerçekleştirdiği 2 dalışta, gemide aşçı olarak çalışan 33 yaşındaki Zeynep Kılınç'ın cansız bedeni, dalgıçlar tarafından çıkarılmıştı.

Marmara Denizi'nde batan gemide cansız bedenine ulaşılan kişinin kimliği belirlendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Marmara Denizi Marmara Denizcilik 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Bordo Bere:

video cekecegine yelegini giy bota atla uzaklas

40
51
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Bilmediğin hiç bişe yok helal olsun sana:)

yanıt13
yanıt0
Erkan Arslan:

Garibim Sırf Elbiselerim ıslanmasin Diye Nekadarda Uğraş Mücadele Vermişti ALLAH Rahmet Eylesin Toprağı Kuru Olsun

73
4
yanıtYanıtla
Netherill:

gemiden kendilerini denize atamadılar mı acaba bu gemi batmasında insanlar nasıl boğuluyor bilen var mı ya :(

67
5
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Hava şartları çok ama kötüymüş tabiki bazı hatalar söz konusudur ancak bilemeyiz nasıl bir durumda kaldılar ama dalgalar en az 8-9 metre oynar bu tarz fırtınada denize atlamak çözüm olmaz maalesef

yanıt45
yanıt4
Tutankamon Hoca:

Gemi batarken iceri doğru anafor yani girdap oluşturduğu için iceri doğru ceker batarken bu yüzden... Mesela şirketlere bak Batarken bir cok yatırımcıyıda bbaatırır bu ülkelerde böyledir baştaki batırır peşindekiler batar yakın örneklere bak.. :)

yanıt20
yanıt24
10 Kaplan:

Tutankamon bilimsel mi konuştun gemi 100 km hızla mi batiyor

yanıt5
yanıt2
10 Kaplan:

Can yeleği yok ise denize atlamak zaten ölüm getirir.soguk ve dalgalar su yüzeyinde tutamazsın kendini. Birde sanırım gemi aniden batmış son ana kadar mücadele etmiş olmalılar. Kaçmaya zamanları varken gemiyi terk etmemekten yana kullanmışlar. Gemide bir bot yok belliki. Yelek olmamasına hayretler içerisindeyim. Videoda batıyoruz diyor yelek giymemisler. İhmal ve şüpheli durum çok. Allah yakınlarına sabır versin. Allah rahmet eylesin çok zor ölüm.

yanıt20
yanıt1
bekir Kizildemir:

Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin rabbim inşallah

62
4
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Benim anlamadığım batık alanında boş tahlisiye botu bulunmuştu. Acaba niye kimse ona binemedi. Nasıl bir olay geçekleşti, anlayamıyorum.

46
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title