Haberler

Marmara Denizi'nde Batan Gemiye İlişkin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Marmara Denizi'nin açıklarında batan Batuhan A gemisinde kayıp 5 mürettebatı bulmak için arama çalışmaları aralıksız sürüyor. Gemi içerisinde aşçı olarak görev yapan Zeynep Kılınç'ın cansız bedeni bulunurken, kayıp 5 mürettebatın arama çalışmaları ise 5. günde de devam ediyor.

Marmara Denizi'nin açıklarında, İmralı Adası'nın ise güneybatısında batan Batuhan A gemisindeki kayıp 5 mürettebatı arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

14 Şubat günü sabah saatlerinde batan Batuhan A gemisinde 6 mürettebat bulunuyordu. 2 gün önce aşçı olarak gemide görev yapan Zeynep Kılınç'ın cansız bedeni, dalgıçlar sayesinde gemi içerisinde bulundu. Kayıp 5 mürettebatın arama çalışmaları ise 5. günde de aralıksız devam ediyor. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler karadan, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler ise hem havadan hem de denizden aramalarını sürdürüyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Marmara Denizi Marmara Denizcilik Kurtarma Kaza 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title