Haberler

Son dakika! Markette silahlı soygun anları kamerada... 1 ayda 6 marketi soyan çete üyeleri yakalandı

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Markette silahlı soygun anları kamerada.

Markette silahlı soygun anları kamerada... 1 ayda 6 marketi soyan çete üyeleri yakalandı

İSTANBUL - İstanbul'da son 1 ayda 6 marketi soyan maske ve motosiklet kasklı 8 kişilik gasp çetesi, polis tarafından çökertildi. Zanlıların soygun anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Bayrampaşa, Sultangazi ve Başakşehir'de market ve benzincilerde son bir ayda yaşanan silahlı gasp olayları üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Soygunların güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, olayların aynı şüpheliler tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Biri kadın 8 şüpheli Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekiplerinin operasyonuyla Sultangazi'de yakalandı.

Şüpheliler Deniz A.(23), Hasan K.(25), Fatih Y.(22), Mustafa B.Ç.(19), Cihan Y.(27), Öznur K.(23), Kemal Ş.T.(23), Batuhan E., emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Çetenin silahlı soygun anları güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde markete giren zanlılar silah zoruyla çalışanları etkisiz hale getirerek kasadaki paraları çalıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title