Haberler

Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

Güncelleme:

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 26 ekip ve 60 personel tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, okul çevreleri, internet salonları, kahvehane ve kafeler, marketler, büfeler, tekel bayileri, şans oyunu bayileri, parklar, bahçeler, umuma açık yerler ve metruk binalar denetlendi. Ayrıca 944 kişi sorgulandı ve 72 servis aracı kontrol edildi. 2 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Mardin'de 26 ekip ve 60 personelin katılımıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğünce kent genelinde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçlarında; 26 ekip ve 60 personelin katılımı ile denetimler gerçekleştirdi. Uygulamalarda; 83 okul çevresi, 8 internet salonu, 11 kahvehane ve kafe, 21 market, büfe ve tekel bayii, 3 şans oyunu bayii, 19 park, bahçe, umuma açık yer ve 9 metruk bina denetlendi. Ayrıca 944 şahıs sorgulandı ve 72 servis aracı denetlendi. 2 sürücüye cezai işlem uygulandı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mardin Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Servis aracı Mardin Çocuk Tekel Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title