Haberler

Mardin'de 5 milyon TL'lik sulama boruları saniyeler içinde küle döndü

Güncelleme:

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, piyasa değerleri 5 milyon TL'den fazla olan bir köylünün sulama boruları ile ekipmanları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilmesi sonucu saniyeler içinde küle döndü.

Mardin'de 5 milyon TL'lik sulama boruları saniyeler içinde küle döndü

MARDİN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, piyasa değerleri 5 milyon TL'den fazla olan bir köylünün sulama boruları ile ekipmanları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilmesi sonucu saniyeler içinde küle döndü.

Olay, gece geç saatlerde Kızıltepe ilçesi kırsal Taşlıca Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Bedrettin Karaboğa'ya ait arazide istiflenmiş sulama boruları ile ekipmanları ateş verdi. Alevleri görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Borular kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı, jandarma ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulundu.

Karaboğa, olay nedeniyle zararının 5 milyon TL'den fazla olduğunu söyledi.

Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kızıltepe Mardin Olay Suç 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title