Haberler

Seçim bayrağı asıldığı için kopan elektrik kablosu yanarak lüks aracın üzerine düştü

Güncelleme:

Maltepe'de asılan seçim bayrakları nedeniyle koptuğu iddia edilen elektrik kablosu, lüks bir aracın üzerine düştü. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Olay, Maltepe İdealtepe Mahallesi'nde meydana geldi. Asılan seçim bayrakları nedeniyle koptuğu iddia edilen elektik kablosu paniğe neden oldu. Kıvılcımlar etrafa sıçrarken elektrik kablosu ise park halindeki lüks aracın üzerine düştü. Araçta maddi hasar meydana geldi. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bayrak asıldığı için kopan elektrik kablosu yanarak lüks aracın üzerine düştü

İTFAİYENİN HIZLI MÜDAHALESİYLE ALEVLER SÖNDÜRÜLDÜ

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi ve tedbir amaçlı polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Olay yerine hızlı bir şekilde ulaşan itfaiye ekipleri, kıvılcımlar nedeniyle tutuşan ve aracın üzerinde yanan bayraklara müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

Polis ekipleri ise olayda güvenlik tedbirlerini uyguladı. Yangının söndürülmesinin ardından, önlem amaçlı soğutma çalışmaları yapıldı. Tehlikenin kıl payı atlatıldığı anlardan geriye bu görüntüler kaldı.

Bayrak asıldığı için kopan elektrik kablosu yanarak lüks aracın üzerine düştü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Maltepe 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Mutlu Can:

Afiş astılar diye oy verecek birileri yok bu ülkede. Geri zekalı gibi heryere branda asma son bulsun artık.

147
1
yanıtYanıtla
EkSeS:

Elektrik kablosu ektrikten baska hicbirseye kullanilmasin !

56
0
yanıtYanıtla
Tolga:

Arac lüks olmasaydi haber konusu bile olmayacakti. Fakir insanlarimizin bir lüks arac kadar degeri yik memlekete!

29
17
yanıtYanıtla
Türkiye Türklerindir:

Bu nasıl bir ezikliktir. Takıla takıla lüks araç mı yazılmasına takıldın yani. Nedir bu milletin malıyla alıp veremediğiniz. Çalış senin de olsun.

yanıt16
yanıt13
Fatma Betül:

Peki artık en basit aracın bile lüks olması?!

yanıt12
yanıt1
Mert Kafkas Sahin:

Otobüse hoparlör bağlayıp sokak aralarında gezdirmek de var ya nasıl bir ilkelliktir yarabbi. Bangır bangır. Benzer seferinde kufrediyorum onlara. Sanki bir deli otobüsü ele geçirmiş dolaşıyor trafikte.

24
0
yanıtYanıtla
Lutfi Turan:

Gerçekten bayrak asıldı diye oy verecek bir kişi çıkmaz Tüm partiler için konuşuyorum lütfen kesin şu israfı Bu bayraklar için harcanan paralarda bizim verdiğimiz vergiler ile alımıyor

18
0
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

sıkıntı yok akparti arabanın aynısından bitane daha alır para cok nede olsa

5
5
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

Sif bu gurultu kirliligi yuzunden oy vermicem saten bu ne ya geciciyiz sabah eve geliyorum yatar yatmaz secim araclari calisanlara yazik degilmi hem israf kardesim ramazan ayi buna harcicaginiza gidin ihtiyac insanlara verin.bundan daha iyi oy olmaz saten.emin olun boyle daha cok oy toplarsiniz.saten neye toplucaksiniz ki 5 harcayip 1000 geri alma derdiniz.hizmet demeyin bana orayi burayi satip kentelsidr rant dir.toprak sahibine bir belediye baskanina 10 mutahite de 10 anlasirsiniz saten

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title