Haberler

Önce dövdü, sonra silah çekti! Akran zorbalığı görüntüleri polisi harekete geçirdi, gerçek başka çıktı

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de polis ekipleri, kavga eden iki liselinin görüntülerinin yayılmasının ardından harekete geçti. Darp edilen ve kafasına silah dayanan genç, videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiğini, kullandıkları silahın ise oyuncak olduğunu söyledi.

Maltepe'de liseli 2 gencin kavga ettiği ve birinin silah çektiği görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahısların ifadesini aldı. Darp edilen genç, videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiğini, kullandıkları silahın ise çakmak olarak kullanılan bir oyuncak olduğu söyledi.

Sosyal medya hesapları üzerinden 1 Mart'ta "Akran zorbalığı, iki genç kavga ediyor. Aralarından biri silah çekiyor" şeklinde paylaşımı yapılan görüntü içeriği ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri harekete geçti. Video içeriğinde kendisine K. ismi ile seslenilen bir şahsın yine kendisi ile aynı yaş grubunda olan başka bir şahsı darp ederek tehditlerde bulunduğu K. isimli şahsın video devamında silah doğrultarak darp etmeye devam ettiği tespit edildi.

SİLAH GERÇEK MİYDİ?

Şüpheli şahsın Maltepe ilçesi Esenkent Mahallesinde ikamet eden 19 yaşındaki K.A. isimli şahıs olduğu, video içeriğinde darba uğrayan şahsın da 17 yaşındaki E.E.E. isimli şahıs olduğu belirlendi. E.E.E. isimli çocuk şahsın ebeveyni ile irtibata geçildiği, çocuk şahıs ile yapılan görüşmede videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiği video içeriğinde kullandıkları silahın ise çakmak olarak kullanılan bir oyuncak olduğu belirtildi.

BABASI ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yaşı küçük şahsın babasının K.A. hakkında şikayetçi olmadığı, "Kasten Yaralama" ve "Silahlı Tehdit" suçundan düzenlenen dosyanın adli makamlara gönderildiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Maltepe Kavga Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

haksız mıyım:

akran zorbalığı gerçekten zorbalık oldu ama. çok ciddi tedbirler ve yaptırımlar alınmalı. çocuk diyosunuz ama karşıda zulmettiği de çocuk

192
1
yanıtYanıtla
Davud Doğrucu:

Şiddetin şakası olmaz

124
3
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

dindare nesil yetiştirecez diye yola cıktık bağımlı nesil yetişti

45
45
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Hocam yönetim şekliyle dindarlık olmaz. Bu ahlak aileden gelir. Ayrıca yönetimin dindarlık ile hiç alakası yok. Faiz serbest mi ? Serbest. Kumar, zina, alkol serbest mi ? Serbest. Kelimei Şahadetin anlamını bile bilmeyen bir topluma dindar demek ne kadar saçma. Yani diyeceğim aslında bu millet tam olarak senin olmasını istediğin bir millet. Korkma yani.

yanıt37
yanıt8
Özer Gül:

2buçuk yaşında oğlum var. bulunduğum sitede bahçeye çıkarıyorum hep. 6-7 yaşlarındaki çocuklarda ara ara çok değişik zorbalıklara şahit oluyorum, cidden ne yapacağımı şaşırdım.

70
0
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Bu tarz akran zorbalığı okuldan atılmalı. Geçen bir çocuğun bir çocuğu öldürmesi yeğenimin okulunun orda olmuş ve okulda herkez korkuyor yeğenim bile korkmuş kardeşim okuldan atılmalı nokta bu tip soytarılar.

22
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Yalan söyledikleri için ekstra cezayı hak ediyorlar, suçun cezasının üstüne mahkemeyi yanıltmanın cezasını da ekleyin.

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title