Haberler

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 14 yaşındaki çocuğun hamile olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Bolu'da karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede hamile olduğu ortaya çıkan lise öğrencisi koruma altına alınırken, olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesinde yaşayan 14 yaşındaki lise öğrencisi kız ailesi tarafından karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürüldü. Hastanede muayenesi yapılan genç kızın hamile olduğu ortaya çıktı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastanenin bilgilendirmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan soruşturmada lise öğrencisiyle ilişkisi olduğu tespit edilen O.Ö. gözaltına alındı.

ŞAHIS TUTUKLANDI

İfadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürülen O.Ö., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Lise öğrencisi genç kız ise koruma altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Taşkesti Mudurnu Bolu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

Hacı Şembeki:

Zinayı ,arkadaşlık olarak gören bir toplum haline geldik. Tv lerde ve sosyal medya bu konuda mahalle baskısı kuruyor,tesvik ediyor.BZinayi yapmayanlar dıslaniyor..Sonuç bunun gibi binlerce örnek...

134
5
yanıtYanıtla
Mahir Coban:

...tv sosyal medya kimin elinde ? .....ve tarikatlar..ve cemaatler.. ...allah kitap din imani agizlarindan dusurmeyenler bu hale getirdi ulkeyi..

yanıt4
yanıt6
Hayri :

yatmayı kalkmayı çabuk öğrenmişlerde bi de korunma denen bişey var demekki bunlara o konuda eğitim vermek lazım

48
61
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Ahlak bitmiş!

79
1
yanıtYanıtla
Baron Nights:

Bazı liselerde ögrenciler kontrol edilemez noktalara geldiler ..basının bilgisi olmadığı çok vukuat vardır ..bu bile çok igrenç

71
3
yanıtYanıtla
bilal bozkurt:

Çok güzel okuyorlar

39
3
yanıtYanıtla
erdem yıldırım:

SEVGİLİ OLAYI 20 YAŞA KADAR YASAKLANMALI

33
4
yanıtYanıtla
erdem yıldırım:

YANI BU OLAYIN SONUNU DÜŞÜNEMİYORUM

24
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title