Haberler

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Güncelleme:

Kütahya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, araçta ve üzerlerinde uyuşturucu bulunan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Kütahya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda bulundukları araçta ve üzerlerinde uyuşturucu ele geçirilen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu çevreyolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisindeki H.Ş., isimli şahsın yapılan kontrollerinde, 319 blister halinde 4 bin 466 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Kütahya'ya uyuşturucu madde getirecekleri şüphesiyle çevreyolu üzerinde durdurulan araç ve M.B. ve E.Y. isimli şahısların yapılan kontrollerinde, 13,55 gram metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheliden H.Ş. ve M.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, E.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kütahya Narkotik Suçlar Güvenlik Operasyon Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title