Haberler

Kütahya'da Staj Yapan Öğrenci Mobilya Atölyesinde Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Kütahya'da staj gören bir öğrenci, mobilya atölyesinde sunta bloklarının altında kalarak hayatını kaybetti. Olay sonrası yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan öğrenci için cenaze namazı düzenlendi.

Kütahya'da bir öğrenci, staj gördüğü mobilya atölyesinde sunta bloklarının altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kütahya Mesleki Eğitim Merkezi İç Mekan Mobilya Teknolojisi Dalı 9. sınıf öğrencisi Erol Can Yavuz, staj gördüğü mobilya atölyesinde sunta bloklarının üstüne devrilmesi sonucu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Erol Can Yavuz için Gaybiefendi Mahallesi Fatih Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Namaza, Kütahya Valisi Musa Işın, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı. Yavuz'un cenazesi, Evliya Çelebi Mezarlığı'nda toprağa verildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kütahya Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title