Haberler

Kuşadası'nda iş yerinde hırsızlık şüphelileri yakalandı

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri polis tarafından yakalandı.

Kuşadası'nda, 17 Şubat 2024 gecesi Camikebir Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayına ilişkin olarak Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri titiz bir çalışma yürüttü. Olay yerinin ve çevresindeki güzergahın güvenlik kameraları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda, olayın şüphelilerinin M.G. ve F.Y. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Gece saatlerinde düzenlenen operasyonla, şüpheliler Cumhuriyet Mahallesi'nin ara sokaklarında yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin iş yerinden çaldıkları iddia edilen çok sayıda suç eşyası da ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelilerin sorgularının sürdüğü ve adli makamlara sevk edilecekleri bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuşadası Aydın Güvenlik Hırsızlık Gözaltı Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title