Haberler

Gaziantep'te Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: Yaralılar Var

Güncelleme:

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, besleme kuşlar nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında ateşlenen pompalı tüfek saçmaları, bir genç ile dedesine isabet etti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Saldırgan şahıs ise kaçtı.

Gaziantep'te iki genç arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sonrası gençlerden biri ile dedesi yaralandı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Nazmi Kılıç (16) ile H. isimli arkadaşı arasında besleme kuşlar nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında H. isimli şahsın ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçmalar Nazmi Kılıç ile dedesi Servet Evypaan'a (60) isabet etti. Olay sonrası saldırgan şahıs kaçarken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri saçmaların isabet ettiği dede-torunu ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan dede Servet Evypaan'nın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Olay sonrası kaçan H. isimli şahsı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şehitkamil Gaziantep Kavga Hastane 3.Sayfa Haberler

title