Haberler

Kum yüklü tır, otomobilin üzerine devrildi! Ekipler, kurtarmak için zamanla yarışsa da sıkışan sürücü yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Tem Otoyolu Kumburgaz mevkii Ankara istikametinde kum yüklü bir tır, otomobilin üstüne devrildi. Ekiplerin, kurtarmak için zamanla yarıştığı tırın dorsesinin altında kalan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Tem Otoyolu Kumburgaz mevkii Ankara istikametinde kum yüklü tır bir otomobilin üstüne devrildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Tırın dorsesinin altında kalan otomobilin sürücüsünü kurtarma çalışmaları başladı. Vatandaşlar ve itfaiye ekipleri dorsedeki kumu küreklerle boşalttıktan sonra, dorse aracın üzerinden kaldırıldı.

SIKIŞAN SÜRÜCÜ KURTARILAMADI

İtfaiye ekipleri otomobil içindeki sürücüyü çıkardı. Otomobilin sürücüsü 41 yaşındaki Metin Keskin'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Öte yandan, yolun Ankara istikameti tamamen trafiğe kapandı. Ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Olay yerinden ilk fotoğraflar:

Kum yüklü tır, otomobilin üzerine devrildi! Ekipler, sıkışan sürücüyü kurtarmaya çalışıyor

Kum yüklü tır, otomobilin üzerine devrildi! Ekipler, sıkışan sürücüyü kurtarmaya çalışıyor

Kum yüklü tır, otomobilin üzerine devrildi! Ekipler, sıkışan sürücüyü kurtarmaya çalışıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kumburgaz İtfaiye Ankara Haberler

500

Yorumlar (2)

Afşin B. TOSUNLAR:

Allah rahmet eylesin. Hafriyat kamyonları trafikteki en büyük sorun. Bazıları akıl sağlığını kaybetmiş gibi o ağır yüklü çelik kütleleri, binek otomobil gibi kullanarak hız sınırlarının ve trafik kurallarının ötesine geçmeye çalışıyor. O kadar ki sol şeridi tutturup gidenler bile var. Acilen bu araçlara hız kısıtlayıcı takılması lazım. Sorumluluk sahibi ve araçlarını otokontrollü şekilde hiç kimse görmediği zamanlarda bile düzgün kullanan şoför arkadaşları tenzih ederim.

108
0
yanıtYanıtla
lüleburgaz:

Çorlu Çerkezköy Lüleburgaz bölgelerinde gözlemlediğimiz kadarıyla altındaki hurda kamyon, tırlara güvenerek drift atan sözde şoförler... Bu haberi iyi okuyun. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title