Haberler

Köpekten kaçan bisikletli, düşüp başını refüje çarparak öldü

Güncelleme:

Hatay'da, yolda sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca kaçmaya çalışan Ahmet Doğan, bisikletinin kontrolünü yitirip düştü. Başını refüje çarpan Doğan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde Arsuz-İskenderun yolunda meydana gelen olayda; bisikleti ile yolda giden Ahmet Doğan (44), sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Korkup kaçmaya çalışan Doğan bu sırada bisikletinin kontrolünü yitirerek düşüp, başını refüje çarptı.

TALİHSİZ ADAM OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Ahmet Doğan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Doğan Haberler

500

Yorumlar (4)

Aykan:

Devletimizin sokak hayvanlari konusunda biseyler yapmasi gerekiyor artik. Biraz klişe olacak ama dogruya dogru Avrupa''da bir tane sahipsiz basi bos kedi veya köpek göremezsiniz. Hayvanlarin kulak etinin içine çip yerlestiriyorlar, Birinin köpegi kaçsa, görenlerin veya hayvan sahibi nin ihbari üzerine yetkililer harekete geçip köpegi bulup, barinaga aliyorlar. Sonra köpegin sahibini ariyorlar. Köpek sahibi ayni gün içinde alamazsa, yemek ve otel parasini fatura ediyorlar

0
0
yanıtYanıtla
vatan:

İstanbul , Gaziosmanpaşa Mevlana mahallesi minibüs son duraklarında 10 dan fazla köpek var. Bir hayvansefer olarak evlerde beslenilmesinden yanayım sokaktaki hayvanlar insanların davranışlarından , açlıktan ya da çevresel faktörlerden agresif oluyor. Defalarca şikayet etmeme rağmen beyaz masa ve gop belediyesi bana sürekli hayvanları koruma konunu diyor alamayız oradan, barınağa koyamayız diyor. Ancak köpekler çocukların okula gittiği güzergahta ve toplu taşıma durağında çok saldırganlar. Çözüm!

0
0
yanıtYanıtla
Aykan:

özürleri kabahatlerinden büyük, o nasil kanunmus ki! Alacak barinaga doyuracak karnini, koruma böyle olur, Hayvanlarda kimligi mecbur tutup, hayvan sahipleri kayit altina alinacak, kulaklarina çip yerlestirecekler. Hayvanini sokaga atana basacak cezayi. Bak o zaman basi bos hayvan oluyomu sokaklarda. Avrupada öyle, Türkiye''de yapabilir bunu

yanıt0
yanıt0
asdrtyu:

aynı şey başıma geldi gece 2de. ama ben köpeklerin üzerine yürüdüm hoşt diyerek soğukkanlıklıkla. birşey yapamadılar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title