Haberler

Konya'da otomobil otobüs durağına daldı: 4 ölü, 5 yaralı

Güncelleme:

Konya'da kontrolden çıkan otomobil, otobüs durağına dalarak burada bekleyen vatandaşlara çarptı. Feci kaza sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'da bir otomobil, sürücüsünün kontrolden çıkarak hızla otobüs durağına çarptı. Kaza sonrasında durakta bekleyen vatandaşlar, çarpmanın etkisiyle çevreye savrulurken yaralılar çevredeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi.

DURAKTAKİ VATANDAŞLAR SAVRULDU

08.30 sıralarında Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde merkez Meram ilçesi Ali Ulvi Kurucu Mahallesi'nde ismi henüz öğrenilemeyen sürücünün kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı.

YARALILAR TEDAVİYE ALINDI

Çarpmanın şiddetiyle durakta bekleyenler yol kenarına savruldu. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 5 kişi ise yapılan ilk müdahalelerinin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı yapan sürücü Bülent Taşkın'ın epilepsi hastası olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili polis olay yerindeki inceleme başlattı. Feci kazada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Konya'da otomobilin otobüs durağına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

Konya'da otomobilin otobüs durağına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

Konya'da otomobilin otobüs durağına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

CİHAN:

Buna otomobil diyemeyiz ki artık bu 1970-1980 model arabalar hurdalığa kalması lazım.Artık bu araçlarda hurda yorgunluğu var.Rabbim sifa ve sabır versin inşallah...

145
4
yanıtYanıtla
Mustafa Özer:

Yanlış düşünme…bakımsız kuralsız …netıçelerının ürünü….

yanıt7
yanıt4
Sezgin Güçlütürk:

Ehliyeti peynir ekmek gibi dağıtırsan olacağı budur.

107
14
yanıtYanıtla
jack danoven:

Ölümün nerede nasıl geleceği belli olmuyor, Allah rahmet eylesin.

87
5
yanıtYanıtla
Erkan Daldaban:

Kimin ne olacağı belli değil

62
2
yanıtYanıtla
Export 86:

Şu araçla o kadar hız yapıp 3 kişinin canını almış adalet olsa kendisi de idam edilmeli

59
2
yanıtYanıtla
metheone :

Bu arabalar muayeneden nasıl geçiyor anlamıyorum?

53
1
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Para para para ????????

yanıt5
yanıt5
Ahmet Kemerci:

Ne zaman öleceğimiz belli değil. Demek ki her an imanımızı koruyabilmeliyiz. Bu vesile ile bir kez daha La ilahe illallah Muhammed rasulullah diyor Allah rahmet eylesin diliyorum.

41
6
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

Türkiyede ki ehliyetlileri Avrupada sinava soksan %95 ehliyetine el konur. Avrupada 4 Saat Otoban, 3 Saat Sollamali Karayollari, 2 Saat Gece sürüsü. Zorunlu 10 Saat Sehir ici trafik. Sinavda en ufuk bir hata da basaramiyorsun. Misal 30 luk yolda 35 gittin, Kirmizi isikta beklerken ön tekerlek cizgiye degdi vs vs Ehliyeti unut

42
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title