Haberler

Konya'da çaycı cinayetinde ayrıntılar ortaya çıktı

Güncelleme:

Konya Güneysınır'da 2 gündür kayıp olan çay ocağı işletmecisi Yıldırım Uyan'ın husumetli olduğu bir başka çay ocağı sahibi tarafından öldürüldüğü belirlenirken katil zanlısı, Uyan'ın el ve ayaklarını bağlayıp cansız bedenini dağlık alana gömdüğünü itiraf etti. Cinayetle ilgili ayrıntıları açıklayan zanlı, Uyan'a önce aracıyla çarptığını daha sonra darbederek öldürdüğünü söyledi.

Konya'nın Güneysınır ilçesinde 2 gündür kayıp olan çay ocağı işletmecisi Yıldırım Uyan'ın husumetli olduğu kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili ayrıntıları açıklayan katil zanlısı, Uyan'a tartışma sonrasında aracıyla çarptığını daha sonra da darbederek öldürdüğünü söyledi. Tutuklanan zanlı, Uyan'ın cansız bedenini dağlık bir alana gömdüğünü itiraf ederken yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedene ulaşıldı.

Konya'da çaycı cinayetinde ayrıntılar ortaya çıktı

ARACIYLA ÇARPIP EL VE AYAKLARINI BAĞLAYIP GÖMDÜ

Güneysınır'da çay ocağı işletmecisi 42 yaşındaki Yıldırım Uyan'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Çalışma yapan polis ekipleri, Yıldırım Uyan'ın ilçede çay ocağı işletmecisi Ali Osman K., ile husumetli olduğunu belirledi.

İfadesi alınmak üzere gözaltına alınan şüpheli sorgusunda, daha önceden aralarında sorunların olduğunu olay günü yeniden tartıştığı Yıldırım Uyan'ı aracıyla çarptıktan sonra darp ederek öldürdüğünü, el ve ayaklarını bağlayıp dağlık alana dağlık alana gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Daha sonra ekipler zanlının tarif ettiği dağlık alanda yapılan çalışma sonrası Yıldırım Uyan'ın cesedini bulundu. Ceset hastane morguna götürüldü. Olayı itiraf eden şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güneysınır Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title