Haberler

İş arkadaşını baltayla öldüren zanlının ilk ifadesi: Bana sarkıntılık ediyordu

Güncelleme:

Konya'da yakın arkadaşı Abdulvasi Hasani'yi baltayla öldüren Afganistan uyruklu Seyfullah Muradi, ilk ifadesinde Hasani'nin kendisine sarkıntılık ettiğini söyledi. Cinayet anını da anlatan Muradi, "Yatakhaneden çıkarken yanıma demir saplı balta aldım. Yürürken çıkan tartışma sonrasında kafasına baltayla vurarak öldürdüm" dedi. Olay anına ilişkin kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

Konya'da iş arkadaşını baltayla öldüren zanlı, ifadesinde cinayeti itiraf edip arkadaşının kendisine sarkıntılık ettiğini öne sürdü.

Kan donduran cinayet 7 Şubat'ta Konya'da meydana geldi. Devriye atan bir güvenlik görevlisi, yerde yatan biri olduğunu görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan kontrollerde yerde yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin çalışması sonucunda cinayet zanlısı güvenlik kameralarından tespit edildi. Olay anı ise anbean kayda geçti.

BALTALI CİNAYET KAMERADA

Görüntülerde, sanayi sitesinde sokakta yürüyen Afganistan uyruklu Seyfullah Muradi'nin yanındaki arkadaşı Abdulvasi Hasani'ye baltayla defalarca vahşice vurduğu görüldü. Zanlıyı yakalamak için harekete geçen cinayet büro dedektifleri, zanlıyı çalıştığı fabrikanın yatakhanesinde yakaladı. Yatakhanede arama yapan dedektifler, çamaşır makinesinin içerisinde kanlı kıyafetler ve olay yerine yakın bir bölgede ise cinayetin işlendiği demir saplı baltayı ele geçirdi.

Arkadaşını baltayla öldürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı

"BANA SARKINTILIK ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Gözaltına alınan cinayet zanlısı Seyfullah Muradi, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Zanlının ilk ifadesinde, Abdulvasi Hasani'nin kendisine sarkıntılık ettiğini ifade ederek, "Daha sonra tartışmanın ardından konuşmak için evden çıktık. Yatakhaneden çıkarken yanıma demir saplı balta aldım. Yürürken çıkan tartışma sonrasında kafasına baltayla vurarak öldürdüm. Daha sonra delillerden kurtulmak için tekrar yatakhaneye gittim" dediği öğrenildi.

Cinayet zanlısı işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından cezaevine gönderildi. Dehşet anlarından geriye güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler kaldı.

Arkadaşını baltayla öldürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Arkadaşını baltayla öldürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afganistan Konya Güvenlik Cinayet Gözaltı 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Bükücü:

bu nasıl güvenlik kamerası? Hesap makinası taksaydınız.

43
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Söz konusu olan kişi televizyona çıkıp şunu demeli "Yaptığım şey bir HATAYDI. Sakın kimse bu hatayı tekrarlamasın. Üzgünüm. Pişmanım." Belki böyle yaparsa ülkemiz daha düzgün olur ve belki tüm dünya daha düzgün olur. Şu an bildiğiniz gibi bu tür haberler hep devam ediyorda ediyor sanki bir cehennemin içindeyiz gibi.

2
12
yanıtYanıtla
marilyn:

cinayete değer mi?

0
0
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Bacha bazi geleneği olan insanları doldurdunuz ülkeye burda pisliklerine devam ediyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title